Herkese hayırlı günler tercih işlerini hayırlısıyla bitirdim, kafam rahat çok şükür. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Forumda fenercafe sitesini online görüyorum.. Gercekten sevindim..
Bir zamanlarin mesur, en eski spor sitelerinden birtanesi..
Reklam yapiyor gibi olmasin kulağı cınlasın.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Reklam yapiyor gibi olmasin kulağı cınlasın..
Kulaklarım çınladı
Fenercafe ile foruma uğramayalı çok uzun zaman oldu gerçekten. Bir zamanlar sizlerin desteğiyle en iyi spor sitelerinden biri haline gelmişti sitem. Maziyi hatırlattığın için teşekkür ederim dostum ______________ impossible is nothing
Reklam yapiyor gibi olmasin kulağı cınlasın..
Kulaklarım çınladı
Fenercafe ile foruma uğramayalı çok uzun zaman oldu gerçekten. Bir zamanlar sizlerin desteğiyle en iyi spor sitelerinden biri haline gelmişti sitem. Maziyi hatırlattığın için teşekkür ederim dostum
Asil bu siteyle tekrar giris yaptigin icin ben tesekkür ederim..
Ôzelde sana söyledigim gibi dostum 2007´lerde benim ua-galatasaray-muhabir sitem vardi, senin o dönem rüzgarlar estirdigin fenercafeye üzenerek güzel bir isim bulacam diye ua1905ua sitesini acmistim..
Nereden nereye geldik ihtiyarladik pasam..
Bu siteyle kalici olman dilegiyle dostum..
Saygilarimla.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Asil bu siteyle tekrar giris yaptigin icin ben tesekkür ederim..
Ôzelde sana söyledigim gibi dostum 2007´lerde benim ua-galatasaray-muhabir sitem vardi, senin o dönem rüzgarlar estirdigin fenercafeye üzenerek güzel bir isim bulacam diye ua1905ua sitesini acmistim..
Nereden nereye geldik ihtiyarladik pasam..
Bu siteyle kalici olman dilegiyle dostum..
Saygilarimla..
Sana ilham verip bu siteyi açmanı sağlamışım iyi ki, bu vesileyle forum senin gibi bir insanı kazanmış oldu.
Çok teşekkür ediyorum bu güzel sözlerin için dostum ______________ impossible is nothing
Eyvallah ve estagfurullah cümlesini bir arada söyleme duygusu bu olmasi gerek..
Gercekten gözlerimi kapatiyorum ve sitenin tasarimi gözlerimin karanligi icinde cizilmeye basliyor ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 05.08.2014 22:24:23 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.