Yazar |
Mesaj |
-
konumuz-islam
Aktif Üye
|
06.07.2014, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
cryengine3 yazmış: konumuz-islam yazmış: Psd-tasarim yazmış: Birşey sorucamda 468x60 reklam alanı için birisi birisinin sitesini kapattırıyorsa ben o varlığı anlıyamam . Başarılar kardeşm
Arkdaşımız haklıydı yapmamam gerekirdi...
O zaman şikayetini geri aldığını tekrar Tarık Bey'e bildirmelisin. Ben bu durumda yardım edesim gelmiyor. |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
06.07.2014, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
konumuz-islam yazmış: cryengine3 yazmış: konumuz-islam yazmış: Psd-tasarim yazmış: Birşey sorucamda 468x60 reklam alanı için birisi birisinin sitesini kapattırıyorsa ben o varlığı anlıyamam . Başarılar kardeşm
O zaman şikayetini geri aldığını tekrar Tarık Bey'e bildirmelisin. Ben bu durumda yardım edesim gelmiyor.
Yanlış anladın hocam ben sildirmedim benim sitem silinmişti bu mevzu için
Benim hatırladığım kadarıyla başkasının tasarımı izinsiz alınmıştı. |
|
↑
|
|
|
-
konumuz-islam
Aktif Üye
|
07.07.2014, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
cryengine3 yazmış: konumuz-islam yazmış: cryengine3 yazmış: konumuz-islam yazmış: Psd-tasarim yazmış: Birşey sorucamda 468x60 reklam alanı için birisi birisinin sitesini kapattırıyorsa ben o varlığı anlıyamam . Başarılar kardeşm
O zaman şikayetini geri aldığını tekrar Tarık Bey'e bildirmelisin. Ben bu durumda yardım edesim gelmiyor.
Yanlış anladın hocam ben sildirmedim benim sitem silinmişti bu mevzu için
Benim hatırladığım kadarıyla başkasının tasarımı izinsiz alınmıştı. |
|
↑
|
|
|
-
konumuz-islam
Aktif Üye
|
03.08.2014, 12:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
03.08.2014, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılı bir site, tebrik ederim ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
03.08.2014, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Su reklam alani ve site mevzusu acilmis...siteyi ben kapattirdim sonra sikayetimi geri aldim..cunku insanin emegi caliniyor...ben o banneri sitenin rengi ve formatina gore ugradip yaptim... rica edip istese verirdim...simdi tsbiki arkadasimizi suclamiyorum aramiz hic bozuk degildi zaten...ben sikayetimi geri alacagimi bilerek siteyi sikayet ettim... sanada basarilar kardesim . K.b telden yaziyorum...tekrar basarilar...vesselam ______________
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
03.08.2014, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|