Reklama ihtiyacım yok sırf soru için sitemde cevabı paylaşmış olmam saçma, oradan dosyayı kopyalamaya üşendim hepsi bu. Sen benim yerime üşenmeden alıp burada paylaştığın için teşekkür ederim. Yine de nerede nasıl davranacağımı bilen birisi olarak, bu forumda belli bir yetkiye haiz olmayan üyelerin öyleymiş gibi davranmasından hiç hoşlanmadığını bilmeni isterim. İyi forumlar. ______________ Google Play Developer
Tartışma yaratmaya gerek yok. Mesaj düzenlenmiştir.
İyi Forumlar..
Katılıyorum.
Her iki taraf kendine göre haklıdır.
Okan abinin verdiği kendi sitesinin linkidir.
Fakat bunu reklam amaçlı yapmadığı için yardım amaçlı yaptığı için problem yok.
Başarılı grafikerimiz webeveyn ise forumun düzenli olmasını istiyen üyelerimizden birisidir.
Uyarısının yanlış anlaşılmasını istemem açıkçası bunu kalbinde kötülük olmadan söylediğini biliyorum.
Sizden ricam bu neden ile konuyu kapatmanızdır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.