Yazar |
Mesaj |
-
Pocs
Aktif Üye
|
26.07.2014, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: 1. sıradayım da haberim yok .
Sistemin kodlarında bulunan tabloyu gizlemek için olan kodu kaldırırsan sıralamayı kendi sitenden takip edebilirsin |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
26.07.2014, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pocs yazmış: webeveyn yazmış: 1. sıradayım da haberim yok .
Sistemin kodlarında bulunan tabloyu gizlemek için olan kodu kaldırırsan sıralamayı kendi sitenden takip edebilirsin
Biliyorum zatende gerek duymuyorum hepsi bu.______________
|
|
↑
|
|
|
-
Pocs
Aktif Üye
|
26.07.2014, 20:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Pocs yazmış: webeveyn yazmış: 1. sıradayım da haberim yok .
Sistemin kodlarında bulunan tabloyu gizlemek için olan kodu kaldırırsan sıralamayı kendi sitenden takip edebilirsin
Biliyorum zatende gerek duymuyorum hepsi bu.
O zaman burda mesaj kasmana gerek yoktu |
|
↑
|
|
|
-
tanktarihi
Acemi Üye
|
26.07.2014, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pocs yazmış:
Sağ üst köşede "Kayıt Ol" botunu görebilirsiniz
Yok öyle bir buton ______________ |
|
↑
|
|
|
-
Pocs
Aktif Üye
|
26.07.2014, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tanktarihi yazmış: Pocs yazmış:
Sağ üst köşede "Kayıt Ol" botunu görebilirsiniz
Yok öyle bir buton
Evet kaldırmış Mesaj attım. En yakın zamanda ilgilenir. |
|
↑
|
|
|
-
MineOfThrones
Aktif Üye
|
26.07.2014, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İki gündür güncellenmiyor |
|
↑
|
|
|
-
Pocs
Aktif Üye
|
26.07.2014, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MineOfThrones yazmış: İki gündür güncellenmiyor
Sistem hep güncel ama arkadaş siteyle fazla ilgilenemedi. Bu aralar çok yoğun... |
|
↑
|
|
|
-
MySiteRank
Acemi Üye
|
26.07.2014, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buton Eklendi Arkadaşlar Üyelik Alımlarımız Devam Ediyor ! |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
26.07.2014, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pocs yazmış: webeveyn yazmış: Pocs yazmış: webeveyn yazmış: 1. sıradayım da haberim yok .
O zaman burda mesaj kasmana gerek yoktu
Seni İlgilendiriyor mu Kardeşim ? İstediğimi Yazar , İstediğimi Söylerim ... Ben Bunu Diler Getirme Gereği Duydum ki Sana Değil , Arkadaşa Söylüyorum ...Hadi Şimdi İyi Forumlar______________
|
|
↑
|
|
|
-
Pocs
Aktif Üye
|
26.07.2014, 21:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn yazmış: Pocs yazmış: webeveyn yazmış: Pocs yazmış: webeveyn yazmış: 1. sıradayım da haberim yok .
Seni İlgilendiriyor mu Kardeşim ? İstediğimi Yazar , İstediğimi Söylerim ... Ben Bunu Diler Getirme Gereği Duydum ki Sana Değil , Arkadaşa Söylüyorum ...Hadi Şimdi İyi Forumlar
Kimsenin böyle bir hakkı yok Arkadaş gelemedi ki ben yazıyorum. Zevkimden değil senin gibilerle uğraşmak... Buraya da daha fazla yorum atarak kirletme. Bir diyeceğin varsa özelden atabilirsin. |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
27.07.2014, 05:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pocs yazmış: webeveyn yazmış: Pocs yazmış: webeveyn yazmış: Pocs yazmış: webeveyn yazmış: 1. sıradayım da haberim yok .
Seni İlgilendiriyor mu Kardeşim ? İstediğimi Yazar , İstediğimi Söylerim ... Ben Bunu Diler Getirme Gereği Duydum ki Sana Değil , Arkadaşa Söylüyorum ...Hadi Şimdi İyi Forumlar
Kimsenin böyle bir hakkı yok Arkadaş gelemedi ki ben yazıyorum. Zevkimden değil senin gibilerle uğraşmak... Buraya da daha fazla yorum atarak kirletme. Bir diyeceğin varsa özelden atabilirsin.
Olay Ortada...Arkadaşın Başlığını Kirletmicem Ama Dediğim Gibi sana hesap verecek değilim..Benim de zevkimden değil senin gibilerle uğraşmak ki senle muhattap olan bile yok burda sen kendi işine bak ______________
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimarsivibs
Aktif Üye
|
27.07.2014, 08:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam Arkadaşlar Uzatmayın |
|
↑
|
|
|
-
MySiteRank
Acemi Üye
|
27.07.2014, 08:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sıralama Güncellendi
En İyi 3 Site
- Webeveyn
- TasarimArsiviBS
- Pocs |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
27.07.2014, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel çalışma başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
MySiteRank
Acemi Üye
|
27.07.2014, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|