Yazmayı unuttuğum çok kişi olabilir.Hepsi hakkını helal etsin.Şuan aklıma bu kadar geldi
seni geç gördüm k.bakma sanada teşekkür ederim kardeşim ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Önemli değil ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
ismimi burada gördüğüme aşırı sevindim.Bende sizleri unutmadım dostlarım isimlerinizi tek tek yazmıyorum liste kabarık baya.Burada da çok anım var elimde olsa daha fazla girmek isterim ama şartlarım şuan buna müsade etmiyor malasef..
yanlız şunuda dile getirmem gerekiyor.Siteye girince hadi canım ne olmuş buralara dedim iyi gelişme kaydedilmiş. ______________
sanalcity
antispamteam
ikiyol
mavikalem
naazimca
net
com
kanzuk
selin
kerimdj
orhanyildiz
rusya
hayaller-de
daha onlarcası...
forumun en az 300 üye ile online olduğu zamanlar.
o zamanlardan bir tek ua1905ua kardeşim kaldı buralarda. değerini bilin. ______________ impossible is nothing
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.