Gecerken bi ugriyim dedim.
Nasilsiniz Arkadaslar nasil gidiyor hayat.
Bazi dostlarimi hala burda gördügüme sevindim.
Merhaba paşam.
Uzun zamandır görüşmüyorduk.
Inşallah sende iyisin. Allah yar ve yardımcın olsun.
Kalıcı olma dileğiyle.
Herkese hayırlı akşamlar. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Birsey farkettim senle kimin hakkında sohbet etsek, ertesi gün foruma geliyor.
Bundan sonra hergün bir eski kullanıcı hakkında sohbet edeilim. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Herkese selamlar, Dün net'de sıkıntı vardı bugün düzeldi.. Nasılsınız keyifler nasıl. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Depresyona mi girmis.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 17.07.2014 21:23:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Bu arada abi senin vereceğin ufak ödül reklam özgürlüğü paketini kim kazanıcak?
Merak ediyorum doğrusu, şimdiden hayırlısı olsun.
Rakamlar ne diyor hic bakmadim.. En iyisi bir bakayim..
Artik mesaj yazmiyorum heycan olsun. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Ödül şöyle bir ödül kardeşim..
Ua1905uA onur abimiz bir yarışma gibi bir şey düzenledi..
Mesaj sayısı 6000 olduğunda ve bunu fotoğraf halinde yani print screen ile çekerek atana reklam özgürlüğü paketini alıcaktı..
Fakat kural olarakta 6001 olarak çeken olursa ve koyan olursa geçersiz sayılacaktı.. Fakat sadece ilk kazanan bu ödülü alıcaktır..
Şuan Onur abinin mesaj sayısı 5996 yani 4 mesaj sayısı sonrası fotoğrafı çekip ilk bu başlığa atan ödülü alıcak.. ______________
Ödül şöyle bir ödül kardeşim..
Ua1905uA onur abimiz bir yarışma gibi bir şey düzenledi..
Mesaj sayısı 6000 olduğunda ve bunu fotoğraf halinde yani print screen ile çekerek atana reklam özgürlüğü paketini alıcaktı..
Fakat kural olarakta 6001 olarak çeken olursa ve koyan olursa geçersiz sayılacaktı.. Fakat sadece ilk kazanan bu ödülü alıcaktır..
Şuan Onur abinin mesaj sayısı 5996 yani 4 mesaj sayısı sonrası fotoğrafı çekip ilk bu başlığa atan ödülü alıcak..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.