@aktif-dost Çok teşekkür ederim Aykut. Facebook'a fazla girmiyorum bu aralar whatsapp'tayım genellikle zaten siteyide güncelleyemedim daha @blue-turk Önemli değil kardeşim. Sana da teşekkür ederim.
1-2 aydır almanlarla konuşuyorum bazen yanlışlıkla bazı arkadaşlara almanca yazıyorum çok değişik bir durum oldu Hâlâ yazmamak için kendimi zor tutuyorum. yanlışlıkla yazacağım diye korkuyorum ______________
Az önce Aykut ile Onur Abi'de buralardaydı
Yenilikler için elimizden geleni yapıyoruz arkadaşlar..
Herkese hayırlı sabahlar..
Be4nim böyle bir resimim var fakat sadece ben online durumdayim..
Resimi bulmaya calisacagim.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
@ua1905ua
Öyle bir resimi benim aramama gerek yok abi..
Geceleri genellikle zaten ben tek oluyorum koca forumda.. ______________ - Teknik Destek Personeli
@ua1905ua
Geceleri genellikle zaten ben tek oluyorum koca forumda..
Seni yakinda kapi gümrük güvenlik sorumlusu yapacagiz zaten ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
@ua1905ua
Geceleri genellikle zaten ben tek oluyorum koca forumda..
Seni yakinda kapi gümrük güvenlik sorumlusu yapacagiz zaten
Şartlar uygun olursa neden olmasın.
Vaayy
Senin sartlarini bilmem bile gerekmiyor, cünkü bedava-sitemin kazanci olacagini biliyorum. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Eyvallah abi, Allah razı olsun..
Bedava-Sitem'in yeri her zaman ayrı ama burada makarasına öyle diyoruz..
Yanlış anlaşılmasın.. ______________ - Teknik Destek Personeli
En son aktif-dost tarafından 17.07.2014 13:03:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Eyvallah abi, Allah razı olsun..
Bedava-Sitem'in yeri her zaman ayrı ama burada makarasına öyle diyoruz..
Yanlış anlaşılmasın..
Kapı gümrük sorumlusu diye birsey yok rütbeler de ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 17.07.2014 13:27:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.