Al bu kodları kodlamacıya götür, kodlamacı kodları kodlamazsa kodlamacıdan kodları kodlatmadan geri getir ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
bir selam versem kaç kişi beni tanır ve bilir aceba bakalım ruhumuz yaşıyormu
aleyküm selam kardeşim tanımaz olurmuyum hiç ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Aleyküm selam paşam. Sizede hayırlı ramazanlar tabiki gunler de. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Doğum Günü Kutlamaları başlayabilir
Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle gelsin.Doğum Günün Kutlu Olsun.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
@ciz-dizayn Teşekkür ederim modum.
Bu arada doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim. Kutlayanlar için ayrı bir teşekkür ederim ______________
Facebook üzerinden gördüm..
Ama açık göremediğim için senin yazmadım..
Doğum günün kutlu olsun, ailen ile sağlıklı ve huzurlu daha nice senelere.. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.