Bir muhabbet kusum vardi, bir haftalik´ken almistim. Okadar zaman harcadim, Yemek yerken yanima geliyordu, bardak tan su icmek isterken yanima geliyordu, nereye gitsem pesimden geliyordu.. yaklasik 1 senedir konusturmak icin ugrasiyordum.. Tabiki cimbom ve buna benzer cümleler üstüne odaklanmistim.. Kafes de yasamiyordu evde özgür dü.. Dün uyumak icin odaya gittigim de salonun camini kapatmaya unutmusum.. nasil becerdiyse perdenin arkasina gecmis ve ucmus gitmis..Mahaleyi dolastim.. Yok. kara kediler uzak durun. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 14.07.2014 12:04:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Bir muhabbet kusum vardi, bir haftalik´ken almistim. Okadar zaman harcadim, Yemek yerken yanima geliyordu, bardak tan su icmek isterken yanima geliyordu, nereye gitsem pesimden geliyordu.. yaklasik 1 senedir konusturmak icin ugrasiyordum.. Tabiki cimbom ve buna benzer cümleler üstüne odaklanmistim.. Kafes de yasamiyordu evde özgür dü.. Dün uyumak icin odaya gittigim de salonun camini kapatmaya unutmusum.. nasil becerdiyse perdenin arkasina gecmis ve ucmus gitmis..Mahaleyi dolastim.. Yok. kara kediler uzak durun.
Yine sen iyisin abi. 1.5 senelik bi' muhabbet kuşum vardı. Ne varsa öğretiyordum. Diğer gün zaten unutuyordu. hergün onunla vakit geçiriyordum. Bi' gün senin gibi açık unutmuşuz pencereyi, normalde açık olurdu ama benim yanımdaykan açık olurdu dişarı gitmezdi. Nasıl olduysa dışarıya gitmiş. Aradım taradım bi tüy buldum. Tüyün rengi benimkinin rengine benziyodu. Dedim kesin kediler yedi. Neyse o gün bu gün saklıyorum tüyü kitap arasında
Bir muhabbet kusum vardi, bir haftalik´ken almistim. Okadar zaman harcadim, Yemek yerken yanima geliyordu, bardak tan su icmek isterken yanima geliyordu, nereye gitsem pesimden geliyordu.. yaklasik 1 senedir konusturmak icin ugrasiyordum.. Tabiki cimbom ve buna benzer cümleler üstüne odaklanmistim.. Kafes de yasamiyordu evde özgür dü.. Dün uyumak icin odaya gittigim de salonun camini kapatmaya unutmusum.. nasil becerdiyse perdenin arkasina gecmis ve ucmus gitmis..Mahaleyi dolastim.. Yok. kara kediler uzak durun.
Yine sen iyisin abi. 1.5 senelik bi' muhabbet kuşum vardı. Ne varsa öğretiyordum. Diğer gün zaten unutuyordu. hergün onunla vakit geçiriyordum. Bi' gün senin gibi açık unutmuşuz pencereyi, normalde açık olurdu ama benim yanımdaykan açık olurdu dişarı gitmezdi. Nasıl olduysa dışarıya gitmiş. Aradım taradım bi tüy buldum. Tüyün rengi benimkinin rengine benziyodu. Dedim kesin kediler yedi. Neyse o gün bu gün saklıyorum tüyü kitap arasında
Paylaşım 5981
Yaninda otururken söyledigin gibi balkonun kapisini acsam bile perdeyi ceksem bile gitmiyordu kapinin üstünde cami olusturan bir panel var onun üstüne ucardi.. fakat cikmazdi.. 100% baska bir muhabbet kusun sesini duydu ve bulmak icin camdan uctu gitti.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Paylaşım 5981
Yaninda otururken söyledigin gibi balkonun kapisini acsam bile perdeyi ceksem bile gitmiyordu kapinin üstünde cami olusturan bir panel var onun üstüne ucardi.. fakat cikmazdi.. 100% baska bir muhabbet kusun sesini duydu ve bulmak icin camdan uctu gitti..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.