Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj13.07.2014, 08:40 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

Beyler sizce hangi stede paylşımlarıma devam edeyim ?

Beni tanıyan tanımayan lütfen oy versin Smile

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=232131
Mesaj13.07.2014, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :)

İyi günler Smile

Hindi-Blog yazmış:
Beyler sizce hangi stede paylşımlarıma devam edeyim ?

Beni tanıyan tanımayan lütfen oy versin Smile

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=232131

Psd tasarıma oy veren tek kişiyim Cool
Mesaj13.07.2014, 14:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayırlı günler. Acıktımm Mad
Mesaj13.07.2014, 15:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Selamûn Aleykum

Allah yardımcımız olsun.Ben susadım
Mesaj13.07.2014, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=1126932#1126932

Yorumlarınızı bekleriz Cool

Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
Mesaj13.07.2014, 21:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkese iyi geceler Cool
Mesaj13.07.2014, 21:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Almanyayı kutluyorum.İzleyen yok sanırım Cool
Mesaj13.07.2014, 22:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

lunvita yazmış:
Almanyayı kutluyorum.İzleyen yok sanırım Cool

Hak etti kazandı..
Messi ve Alman kaleci ödül aldı..

- Teknik Destek Personeli
Mesaj14.07.2014, 07:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Selamun Aleyküm...
Hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar.
Nasılsınız arkadaşlar?
Very Happy
Mesaj14.07.2014, 09:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

@aktif-dost
Arjantinde çok iyi oynadı Smile Kazansa iyi olurdu ya o da pek büyük bir ülke değil Türkiye gibi Very Happy
@grapend
Aleyküm Selam
sen nasılsın kardeşim Smile
Mesaj14.07.2014, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir muhabbet kusum vardi, bir haftalik´ken almistim. Okadar zaman harcadim, Yemek yerken yanima geliyordu, bardak tan su icmek isterken yanima geliyordu, nereye gitsem pesimden geliyordu.. yaklasik 1 senedir konusturmak icin ugrasiyordum.. Tabiki cimbom ve buna benzer cümleler üstüne odaklanmistim.. Kafes de yasamiyordu evde özgür dü.. Dün uyumak icin odaya gittigim de salonun camini kapatmaya unutmusum.. nasil becerdiyse perdenin arkasina gecmis ve ucmus gitmis..Mahaleyi dolastim.. Yok. kara kediler uzak durun. Crying or Very sad Crying or Very sad
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW

En son ua1905ua tarafından 14.07.2014 12:04:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj14.07.2014, 12:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
Bir muhabbet kusum vardi, bir haftalik´ken almistim. Okadar zaman harcadim, Yemek yerken yanima geliyordu, bardak tan su icmek isterken yanima geliyordu, nereye gitsem pesimden geliyordu.. yaklasik 1 senedir konusturmak icin ugrasiyordum.. Tabiki cimbom ve buna benzer cümleler üstüne odaklanmistim.. Kafes de yasamiyordu evde özgür dü.. Dün uyumak icin odaya gittigim de salonun camini kapatmaya unutmusum.. nasil becerdiyse perdenin arkasina gecmis ve ucmus gitmis..Mahaleyi dolastim.. Yok. kara kediler uzak durun. Crying or Very sad Crying or Very sad

Yine sen iyisin abi. 1.5 senelik bi' muhabbet kuşum vardı. Ne varsa öğretiyordum. Diğer gün zaten unutuyordu. Smile hergün onunla vakit geçiriyordum. Bi' gün senin gibi açık unutmuşuz pencereyi, normalde açık olurdu ama benim yanımdaykan açık olurdu dişarı gitmezdi. Nasıl olduysa dışarıya gitmiş. Aradım taradım bi tüy buldum. Tüyün rengi benimkinin rengine benziyodu. Dedim kesin kediler yedi. Neyse o gün bu gün saklıyorum tüyü kitap arasında Rolling Eyes

Paylaşım 5981 Cool

New Generation Blog..
Mesaj14.07.2014, 12:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

blogcuabi yazmış:
ua1905ua yazmış:

Yine sen iyisin abi. 1.5 senelik bi' muhabbet kuşum vardı. Ne varsa öğretiyordum. Diğer gün zaten unutuyordu. Smile hergün onunla vakit geçiriyordum. Bi' gün senin gibi açık unutmuşuz pencereyi, normalde açık olurdu ama benim yanımdaykan açık olurdu dişarı gitmezdi. Nasıl olduysa dışarıya gitmiş. Aradım taradım bi tüy buldum. Tüyün rengi benimkinin rengine benziyodu. Dedim kesin kediler yedi. Neyse o gün bu gün saklıyorum tüyü kitap arasında Rolling Eyes

Paylaşım 5981 Cool

Yaninda otururken söyledigin gibi balkonun kapisini acsam bile perdeyi ceksem bile gitmiyordu kapinin üstünde cami olusturan bir panel var onun üstüne ucardi.. fakat cikmazdi.. Crying or Very sad 100% baska bir muhabbet kusun sesini duydu ve bulmak icin camdan uctu gitti.. Crying or Very sad
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj14.07.2014, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kayseri'den selamlar Bedava Sitem ailesi Cool
Mesaj14.07.2014, 19:34 (UTC)    
Mesaj konusu: :(

ua1905ua yazmış:
blogcuabi yazmış:
ua1905ua yazmış:

Paylaşım 5981 Cool

Yaninda otururken söyledigin gibi balkonun kapisini acsam bile perdeyi ceksem bile gitmiyordu kapinin üstünde cami olusturan bir panel var onun üstüne ucardi.. fakat cikmazdi.. Crying or Very sad 100% baska bir muhabbet kusun sesini duydu ve bulmak icin camdan uctu gitti.. Crying or Very sad

Benimde kuşum vardı kaçtı karga yemiş Sad