Bunun için web adresinizi silmenize gerek yok..
Hemen üst menüden çıkış yazan yere tıklarsanız web sitenizden çıkmış olursunuz..
Sonra yeni bir üyelik alarak ve yine aynı yerden üyelik bilgilerinizi girerek sitenize giriş yapmış olursunuz.. ______________
tamam ama e postayı 2. kere kullanamazsınız diyor onu ne yapacağız ?
Aynı e-posta adresinizi bir kez daha kullanamazsınız..
Fakat ayarlar kısımından şuan bulunan e-posta adresinizi başka bir adres ile değiştirirseniz olur.
Yine problem çıkarsa başka e-posta adresi ile site açarak siteyi açtıktan sonra bir değişiklik yapabilirsiniz. ______________
benim demek istediğim siteyi silip farklı bir isimde site açacağım bu siteye biryerden gördüğüm türkçe karakter ekleme şeyini yaptım onun için değişik oluyor ismi mesela böyle
benim demek istediğim siteyi silip farklı bir isimde site açacağım bu siteye biryerden gördüğüm türkçe karakter ekleme şeyini yaptım onun için değişik oluyor ismi mesela böyle
O alanda 2 tane mi site açmak istiyorsunuz? ______________
Ben anlamadım ki ne yapmak istediğinizi.. Daha açık bir şekilde konuşursanız ona göre yardımcı olmak istiyorum.. Site isiminizi düzeltmeyi mi istiyorsunuz? ______________
evet tam da bu söylediğiniz site ismini düzeltmek istiyorum
Merhaba
site ismini düzenleyemezsiniz..
Bu nedenle secerken emin olmalisiniz..
Dipnot: mail adresi gelmiyor demistiniz..!
1 support-tr( at )webme.com adresine mail iletiniz..
ilk olarakbu site hangi mail adresiyle kayit oldugunu rica ederek sorun..
Bunun sonrasinda size duyurulan mail adresi üzerinden sitenizi silmeyi deneyin..
Baktiniz olmuyor son care olarak..
Tekrar support-tr( at )webme.com adresine mail iletin..
Ve sitenizin silinmesi icin islemleri baslatmayi talep edin..
Fakat sitenin sahibi oldugunuzu ispaht etmeniz gerekmektedir..
Dipnot: (at) yerine @ olarak düzenlemeyi unutmayin..
Kolay gelsin.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.