Herkese Hayırlı Günler | Ramazanlar
Oruç tutanlara Allah yardımcı olsun...
Nasılsınız b-s ailesi
Aleyküm Selam, Allah yardım etsin çalışıp oruç tutanlara. Ki hem çalışıp hemde tutuyorum gercekten insan bazen zorlanıyor.
Eyvallah, Allaha Şükür olsun iyiyim sizler nasılsınız. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Oruç tutan herkesin orucunu Allah kabul etsin/kolaylık sağlasın. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Amin cümlemize İnşAllah. ______________ *Ne Kadar Rock'ı Sevsem Bile İşaretini Bir Türlü Sevemiyorum!
*Allah Hayy'dır, Kayyum'dur...
*Ceddimiz Osmanlı, Atamız Fatih'tir...
Selamun Aleyküm,
Ben artık bedava-sitemden gidiyorum. 4 yıldan sonra zor olsa da, artık aranızda olmayacağım. Sizi çok özleyeceğim. Artık bir forum sitem var: Forumcuk Bedava-sitem.com'da beni tanıyan/tanımayan herkes hakkını helal etsin. Birinde hakkım varsa da helalî hoş olsun.
Selamlar.
Hayırlı sahurlar diliyorum arkadaşlar hepinize yarın Sakarya / Sapanca Gölünün oralarda olacağım Allah nasip ederse inşallah. Hepinize tekrar tekrar hayırlı sahurlar , oruç tutamayan kardeşlerime de iyi geceler. ______________
Merhaba arkadaslar bayagı bir sure giremiyordum bedava-siteme şimdsi girdim tasarımda bir aksaklık var bu arada yardım etmek isteyen mesaj atsın
Herkese hayırlı ramazanlar.
Allah oruçlu kardeslerime kolaylık versin ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.