Merhaba arkadaşlar ben Hindi-Blog bilgili-hindi artık ne diyorsanız yeni sitem bu artık ben tasarım çizip paylaşacağım siz kodliyacaksınız beni uğraştırmayın ben çizim işinde iyiyim işte
diyerek açtım bu siteyi ilk tasarımımızıda paylaştık ilerliyeceğimizi düşünüyorum.
Siteden bir görsel
Hadi gelin canlar konuk defterime yorum yapında azcık sevineyim
En son Psd-tasarim tarafından 05.07.2014 21:15:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başarılar Kardeşim ______________ "Kim yalanı ve onunla ameli terketmezse (bilsin ki) onun yiyip içmesini bırakmasına Allah'ın ihtiyacı yoktur." [Ebu Hüreyre] “Başkaları ne der” deyip başkalarına ait bir hayat yaşama… Başkalarıyla başkalaş ve “Allah (c.c) ne der” derdine düş. Kendini başıboş zannetme. Zira şu misafirhane-i dünyada nazar-ı hikmetle baksan; hiçbir şeyi gayesiz, nizamsız göremezsin. Nasıl sen nizamsız, gayesiz olabilirsin.(Bedüzaman)
Zaman ile çok başarılı bir site olacağına benziyor..
Tasarımı ve siteyi beğendim, ilk olarak baktığımızda kendini açık eden bir site..
Ve günümüzde böyle çok az siteler bulunuyor bedava-sitem üzerinde daha doğrusu değerlendirme alanı içerisinde..
Yani kendini ve sitenin amacını net bir biçimde belli edebilmek her zaman çok önemli başarı açısından..
Sonra site çok renkli ilgi çekici tasarım amatörce ama sade ve hoş duruyor..
Hani sanki biraz daha renk uyumu daha doğru ve daha düzgün şekilde tasarlanabilirdi..
Örnek vericek olursak, copyright kısımı mor renklerde ve tasarımın zaten özü pembe renklerde olduğu için renk uyumu yok ama güzel sade bir tema yinede..
Arka plan daha iyi daha güzel olabilir bunu kesinlikle dikkate almanız gerektiğini vurgulamak istiyorum..
Sonra daha ne söyliyebilirim?
İçerik bakımından şuan site yarım olduğundan tam olarak 10/ üzerinden bir değerlendirme yapmak zor..
Çünkü site görünüş açısından hoş duruyor ama bir ziyaretç iyi sitemizde tutabilmek için özgün ve dikkat çekici içerikler eklememiz gerekiyor..
Bu yüzden daha dikkat ve özen ile uğraş vermen gerektiğini düşünüyorum..
Takip içerisinde olacağım elimden geldiğince beğendim başarılar ve iyi çalışmalar... ______________ - Teknik Destek Personeli
@aktif-dost teşekkür ederim Aykut abi değerlendirmen için bende bedava-sitem'de böyle sitelerin az hatta kıtlık derecesinde olduğu için açmaya karar verdim 2. konuda arkaplan footer resmi bunların hepsi daha yeni olduğu için hatalı olabilir yavaş yavaş onlarıda geliştireceğim İnş bu sitemde Hindi-Blog.tr.gg gibi olur yazarken zevk alırım
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.