@ua1905ua çok büyük bir ödül teşekkürler abi.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Jestimiz olsun. Biraz heyecan olsun.
Biliyorsunuz göze batmak için iş yapmam.
Dipnot 6001 paylaşım sayısı. Sayılmıyor.
Söylemedi demeyin.
Herkes foruma. Haydi beyler. Duyduk duymadık demeyin ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Jestimiz olsun. Biraz heyecan olsun.
Biliyorsunuz göze batmak için iş yapmam.
Dipnot 6001 paylaşım sayısı. Sayılmıyor.
Söylemedi demeyin.
Herkes foruma. Haydi beyler. Duyduk duymadık demeyin
@ua1905ua abi ekran alıntısı alarak buraya mı koyacağız? ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
@ua1905ua abi ekran alıntısı alarak buraya mı koyacağız?
Şimdi Onur abinin mesaj sayısı 6000'e ulaştığı zaman buraya ilk paylaşan kullanıcıya premium alacağını belirtiyor.
Fakat mesaj sayısı 6001 falan olduğunu görüp paylaşırsanız bu sayılmamaktadır.
Onur abinin işi olduğu için benim açıklamamı istedi.
@ua1905ua abi ekran alıntısı alarak buraya mı koyacağız?
Şimdi Onur abinin mesaj sayısı 6000'e ulaştığı zaman buraya ilk paylaşan kullanıcıya premium alacağını belirtiyor.
Fakat mesaj sayısı 6001 falan olduğunu görüp paylaşırsanız bu sayılmamaktadır.
Onur abinin işi olduğu için benim açıklamamı istedi.
Tamam teşekkürler Aykut abi ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.
Bugün 8 sularında biri keylogger sistemiyle bilgisayarıma girip PayPal Banka hesabımdan 98 Tl çekmiş. Yetkililerle iletişim kurmama rağmen param geri gelmedi. Bilgisi olanların lütfen bana ulaşması rica ediyorum. İyi forumlar.
Bugün 8 sularında biri keylogger sistemiyle bilgisayarıma girip PayPal Banka hesabımdan 98 Tl çekmiş. Yetkililerle iletişim kurmama rağmen param geri gelmedi. Bilgisi olanların lütfen bana ulaşması rica ediyorum. İyi forumlar.
Merhaba.
Paypall'in Türkiye Şubesine (support) mail illetiniz.
Ve konuyu izah edin.
Bana sorarsanız. Keylogger haricinde bilgisayarınızda malawi bulunmakta.
Klavyede bastığınız tüm tuşlar kaydediliyor. Ve bilgileriniz böylece elde ediliyor.
Buradan tam olarak nasıl olduğunu açıklayamam.
Fakat yapmanız gereken iki şey var.
1 paypall supportla iletişime geçiniz.
2 kendi bankanız la iletişime geçin ve hesap numaralarını değiştirin. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Merhaba.
Paypall'in Türkiye Şubesine (support) mail illetiniz.
Ve konuyu izah edin.
Bana sorarsanız. Keylogger haricinde bilgisayarınızda malawi bulunmakta.
Klavyede bastığınız tüm tuşlar kaydediliyor. Ve bilgileriniz böylece elde ediliyor.
Buradan tam olarak nasıl olduğunu açıklayamam.
Fakat yapmanız gereken iki şey var.
1 paypall supportla iletişime geçiniz.
2 kendi bankanız la iletişime geçin ve hesap numaralarını değiştirin.
PayPal a bildirdim hocam. Tüm sitelerimdeki üyeliklerdeki şifrem aynı olduğu için bir site yönetici almış. Keylogger v. yokmuş. PayPal dan geri dönüş bekliyorum..
Herkeseselamlar nasılsınız. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.