Yihuu ! Bedava-Sitem Arama Motoru | Artık daha hızlı daha kolay daha hoş bir şekilde hizmetinizde... Hemde Mobil Desteğiyle...
Amacımız ;
Sitemizin Amacı Tr.Gg Sitelerine Ulaşmayı Kolaylaştırmaktır.
Tr.Gg Sitelerine Ulaşmak Yihuu ! Sayesinde Artık Çok Kolay ve Güvenilirdir.Tasarımına Aslında Tasarım Denemez Fakat Kullanımı Kolay ve Fazla Göz Yormaması İçin Böyle Bir Tasarım Uyguladım.İleri de Eğer İlgi ve Kullanım Artarsa Tasarımda ve Diğer Bölümlerde Hızlı Değişimler Başlayacaktır...
Amacım Sizler İçin Eksik Olanı Bulup Gidermektir...Bu Amacımın İlk Eseri de Yihuu !'dur...
Yihuu ! 'dan biraz bahsedecek olursam...
Yihuu ! Sadece Bedava-Sitem servisindeki siteleri aramalarda göstermektedir..
Yihuu ! Bedava-Sitem sitelerinin daha kolay ve hızlı bulunmasını sağlamaktadır.
Yihuu ! Bedava-Sitem servisini kullanarak hazırlanan bir sitedir...
Yihuu ! Mobil ortamda da aramalarınızda sizlere yardım etmektedir.
m.Yihuu.Tr.Gg Nedir ?
Mobil Yihuu ! Sizlerin mobil sistemlerde de daha kolay bir erişim ve araştırmanızı sağlamak için ayarlanmıştır...(BS Sağolsun) .. Mobil Sitedeki tüm hatalar ve sorunlar elimizden geldiğince giderilmiştir...Şimdilik gözle görülür herhangi bir sorun bulunmamaktadır...
Mobil sitemizin bir mobil aygıttan erişilmiş görüntüleridir...
Yihuu.Tr.Gg - Bedava-Sitem Arama Motoru
Site Adresi: Yihuu.Tr.Gg
Mobil: m.Yihuu.Tr.Gg
En son yihuu tarafından 08.07.2014 22:31:08 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
evet... ilerleyen zamanlarda tasarım yapmaya vaktim olursa reklamlarla uyumlu bi tasarım kodlamayı düşünüyorum... ya da hazır bulursam düzenlerim... sağol değerlendirmen için
evet... ilerleyen zamanlarda tasarım yapmaya vaktim olursa reklamlarla uyumlu bi tasarım kodlamayı düşünüyorum... ya da hazır bulursam düzenlerim... sağol değerlendirmen için
O zaman aşağıda bulunan başlık içerisinde ve başlıktaki linkleri inceleyerek bir çok tasarımı seçerek kullanabilirsiniz.
O zaman aşağıda bulunan başlık içerisinde ve başlıktaki linkleri inceleyerek bir çok tasarımı seçerek kullanabilirsiniz.
Düşünce bence mükemmel. (: tr.gg arama motoru... @cizo gibi
Ancak site adı daha orjinal olabilirdi. Yemin ediyorum ilk gördüğümde Yahoo ! Diye okudum. ______________
*Arama Motorumuza Talep Neticesinde Bazı Siteler Eklenmiştir ve Sıralamaları Yükseltilmiştir...
*Arama Motorundaki Türkçe Karakter Hataları Giderilmiştir...
*Arama Motorundaki İndexler Güncellenmiştir...(Yeni Sitelerde Motora Eklenmiştir..)
*Arama Motorundaki Güncel(İçeriği olmayan) Olmayan Sitelerin Sıralamaları Düşürülmüştür...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.