Yazar |
Mesaj |
-
websitedevelopers
Aktif Üye
|
14.06.2014, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güncelleme yapıldı. |
|
↑
|
|
|
-
websitedevelopers
Aktif Üye
|
17.06.2014, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
DUYURU: Yepyeni "TeknoYeşil" tasarımı sizlerle! Ayrıntılar "Tasarımlar" sayfasında! |
|
↑
|
|
|
-
blue-turk
Uzman Üye
|
17.06.2014, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
mgmfb
Uzman Üye
|
17.06.2014, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BAŞARILAR DOSTUM ______________
|
|
↑
|
|
|
-
websitedevelopers
Aktif Üye
|
18.06.2014, 09:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blue-turk ve mgmfb, teşekkürler dostlarım |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
18.06.2014, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
websitedevelopers yazmış: DUYURU: Yepyeni "TeknoYeşil" tasarımı sizlerle! Ayrıntılar "Tasarımlar" sayfasında!
Sen mi Yaptın Tasarımı ? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
websitedevelopers
Aktif Üye
|
18.06.2014, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webeveyn, entegre ettim. |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
18.06.2014, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
websitedevelopers yazmış: webeveyn, entegre ettim.
Footer Kısmında ... '' 2014. Bu tasarım Ecluid ve Tamer M. Tarafından Yapılmıştır '' Diyor da ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bsviewpoint
Acemi Üye
|
18.06.2014, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenin tasarımının altına aldığın Copyright bölümüne tasarımın kaynağı yazmalısın .
Alıntı: http://themeforest.net/item/blogo-stylish-wp-theme-for-creative-bloggers/5242888?WT.ac=portfolio_thumb&WT.z_author=DodoWeb
Alıntı: http://dodoweb.eu/envato/wp/blogo/ |
|
↑
|
|
|
-
websitedevelopers
Aktif Üye
|
19.06.2014, 07:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsviewpoint, bu konu hakkında defalarca tartıştım. Tasarımı satın aldığımı da kanıtladım. Tasarımın kaynağını yazmamaya hakkım var. |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
19.06.2014, 07:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
websitedevelopers yazmış: bsviewpoint, bu konu hakkında defalarca tartıştım. Tasarımı satın aldığımı da kanıtladım. Tasarımın kaynağını yazmamaya hakkım var.
'''Footer Kısmında ... '' 2014. Bu tasarım Ecluid ve Tamer M. Tarafından Yapılmıştır '' Diyor da '''
Böyle Yazdığım Mesaja Cevap Verirmisin....Entegre Ettim Diyorsun Footerda Yazana Bak ______________
|
|
↑
|
|
|
-
uniqued
Acemi Üye
|
19.06.2014, 08:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim sana anlatmak istediğimiz. O tasarımı satın aldım diyorsun ancak telif hakkı
halen daha yapana aittir.Copyright bölümüne tasarımın telif hakkının kime ait olduğunu belirtmek zorundasın.
ol aldığın site envato sitesinden alınmış sana %100 telif hakkı iznini vermiyor sadece ürünün lisanslı olduğunu belli ediyor. |
|
↑
|
|
|
-
haber-fb
Acemi Üye
|
19.06.2014, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site tasarımını yapanlar para karşılığında telif hakkını da veriyor |
|
↑
|
|
|
-
Mgblog
Acemi Üye
|
19.06.2014, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
uniqued yazmış: kardeşim sana anlatmak istediğimiz. O tasarımı satın aldım diyorsun ancak telif hakkı
halen daha yapana aittir.Copyright bölümüne tasarımın telif hakkının kime ait olduğunu belirtmek zorundasın.
ol aldığın site envato sitesinden alınmış sana %100 telif hakkı iznini vermiyor sadece ürünün lisanslı olduğunu belli ediyor.
Evet. Bunun dışında "EXTENTED" sürümü ile telif hakkı senin oluyor ve satış yapabiliyorsun. Seninki "REGULAR" sürümü.
Başarılar... |
|
↑
|
|
|
-
websitedevelopers
Aktif Üye
|
19.06.2014, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Extented veya Regular olup olmadığına siz karar veremezsiniz. Lütfen bu konuyu daha da uzatmayın. Tartışmak isteyen özel mesaj ile tartışsın, burası site değerlendirme alanı. Konuyu itibarsızlaştırmaya hakkınız yok!
Vesselam... |
|
↑
|
|
|
|