3-5 15 aydan sonra tekrar sitemizi açtık. Tekralar çok fazla olmaya başladı haha Olsun sıkıntı yok.
Ne paylaşcaz ? Tasarımlar / Kodlar / Menü kodları / Index kodları / Blog şablonları vs vs
Neler değişti ?
Rengarenk bir site oldu başka ne değişsin İçerikler / Indexler / Menüler / Footerlar.
Ayrıca herkes Logosunu aynı yere koyar ben farklı yere. Neden mi ? ben farklıyım da ondan (:.
Yeni başka ne var ?
Yeni başka ne olcak ChickenFORUM'uda tekrar aktif ettek sayın seyirciler (:.
Üst menü'nün sağından forum'a gidebilirsiniz.
Sitemi değerlendir ? 10 üzerinden kaç veriyon sen onu de hele ?.
En son chickenblog tarafından 15.06.2014 23:02:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Konum: Sanatkarlar, sizler her biriniz benim icin tipki bir yeniceri gibisiniz. Onlarin kilici sizin ise kaleminiz bize guc ustune guç katacaktir. - Kanuni Sultan Suleyman Han
Abi buda iyi olmuş da ben senden çok çok çok daha iyi birşey bekliyordum. Bana göre bundan önceki tasarımın daha iyiydi. Abi bir de tasarımlarında içerik kısmı oluştur ve o içerik kısmını beyaz yap. İletişim ve yorum kısmı kötü görünüyor. Sırf senden daha iyi birşey beklediğim için 10 üzerinden 6 veriyorum. ______________ Sitemize Bekleriz...
Sitemiz Tasarım Değiştirdi İçerikler Ekleniyor...
Yazar Ve Grafiker Arkadaşlar Aranıyor.
Abi buda iyi olmuş da ben senden çok çok çok daha iyi birşey bekliyordum. Bana göre bundan önceki tasarımın daha iyiydi. Abi bir de tasarımlarında içerik kısmı oluştur ve o içerik kısmını beyaz yap. İletişim ve yorum kısmı kötü görünüyor. Sırf senden daha iyi birşey beklediğim için 10 üzerinden 6 veriyorum.
Haklısın kardeşim , Tam sürüm değil tasarım daha oynamalar / eklemeler yapıcam tabi sabırsızlandığım için hemen siteye yükledim 8 hazirandan bu yana bişeyler yapmaya çabalıyorum arada 1 tane de metin2 teması yaptım onuda paylaşıcam yakında. Değerlendirmen için teşekkür ederim eklemler olucak hatırlatıyım .
Konum: Sanatkarlar, sizler her biriniz benim icin tipki bir yeniceri gibisiniz. Onlarin kilici sizin ise kaleminiz bize guc ustune guç katacaktir. - Kanuni Sultan Suleyman Han
Vallaha abi ben senin tasarımlarını gördüm. Hepsini olmasa da birkaçını. Bence önceden yaptığın tüm tasarımlar Bs'nin en iyi tasarımlarıydı. Benim şahsi fikrim budur. ______________ Sitemize Bekleriz...
Sitemiz Tasarım Değiştirdi İçerikler Ekleniyor...
Yazar Ve Grafiker Arkadaşlar Aranıyor.
Tasarımda benim düzeltilmesini istediğim bi kaç şey;
1- Tasarımın en üstünde; arkaplan ile tasarım üstü rengi farklı.
2- Bloglar ve menünün üstüdeki renkli .png'lerin görüntü kalitesi düşük.
3- Abi "Kaynağı Göster" diyip kodlamaya bakiyim dedim. Abi o
nası bi karışıklıkdır düzelt gözünü seveyim şu kodları.
"<style type="text/css">" "</style>" bikez açmak yetiyo
Not: Kaynağı gösteri kod araklamak amacıyla açmadım Murat Abi Haydi başarılar abim. ______________
1. Footer'e arkaplan resmi koysanız bence daha iyi olurdu. (yandaki menü kısımlarındaki gibi yeni bir div açabilirdiniz?)
2. Anasayfa'daki blog içeriğinde başlıklar vs. farklı boyutlarda konulsa daha iyi olurdu.(yazılar bir blockquote tag'ları içerisinde olabilir.)
3.Tas.üstündeki ev resmine link verseydiniz bence iyi olurdu.
4. Bloğ değil blog
5. ( : değil : )
6. 10 üzerinden 6 (tasarım çok güzel) Kolay gelsin ______________
@creative-blog | ulen sen varya )) neyse saol yorumun için sende kardeşim .
@cixdizayn-forum | Eksiklerimi ve hatalarımı düzelttiğin için teşekkür ederim ama ben öyle olmalarını istediğim için öyle yaptım . Tasarım hakkında prüzler oldugunu belirttigin içinde tşkrler .
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.