İyi günler.. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
İyi akşamlar arkadaşlar facebook şifremi unuttum. E postaya kod istiyorum 6 haneli olanı gelmiyor nasıl alabilirim hesabı geri ?
gereksiz postalara bak orada olması lazım birde telefon numaran kayıtlı ise fb de numarama gönder diye seçenek var ona tıkla 1-2 dk da mesaj geliyor o kodu yaz.. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Selam Arkadaşlar,
Size Sorum OLucak Ben Yapmayı Biliyordum Ama Unuttum
Sorum Şu Google Chrome Tarayıcıyı Acarken Heryerde Reklam Görünüyor
Bu Reklamları Nasıl Gizleye bilirim Yada Kaldıra Bilirim
Görüntü Şu
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.