Fakat web sitenin başlık resimi daha güzel yapılabilirdi..
Örnek sade ve normal fontlar ile yapılsaydı grafik açısından iyi olurdu..
Bunun haricinde kişisel bir blog olduğu için sürekli bir paylaşım içerisinde bulunman gerektiğini düşünüyorum.
@aktif-dost
Abi başlık resmini şimdilik idare etsin diye birşeyler hazırlayıp koydum. O kadar grinin içinde mavilik biraz dikkat çeksin istedim
@cixdizayn-forum
Eklentiyi @Hindi-Blog koydu. Takipçiler sorularını rahat rahat sormaları için bence güzel oldu hoşuma gitti falan ama belki ileriki günlerde kaldırabiliriz.
Yan menülerde renk yerine flat icon kullandım bundada belki ileriki günlerde değiştirme yapabiliriz. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Bende Bir Ara Webeveyn'de Doğa Temasını Kullanıyordum...Temayı Editleyip , Bannerı Kaldırıp Yerine Güzel Bir Slider Koymuştum , Sonra Tamer Kardeşim (TamerReisProx) de Yaptı...İstersen Onun Sitesinde Olması Lazım Bakabilirsin Gayet Hoş Duruyor...
Teşekkür ederim. Saolsun hindi-blog çok yardımcı oldu. Proje ödevlerim yüzünden giremiyorum ancak mobil olarak girme fırsatı buluyorum artık grafiker konusundaki arkadaşlarda kusura bakmasın yakın zamanda ilgileneceğim.
Ama bu sitenin daha bitmemiş hali. İçeriğini tam olarak oturtmuş değiliz. Daha sadece blog kutucuklarını hazırlayabildik. Unutmayalım ki herşey zamanla. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.