İyi olmaya çalışıyorum.
1 hafta oldu yada olmadı ayağımı incittim çok kötü olmuştu şişmişti.
Son iki gündür siteme giren ziyaretçi sayısını gördükçe neşem yerime geliyor acımı unutuyorum neredeyse ______________
İyi olmaya çalışıyorum.
Son iki gündür siteme giren ziyaretçi sayısını gördükçe neşem yerime geliyor acımı unutuyorum neredeyse
bende bir kere beden dersimde sağ kolumun ustune dusmsutum 2 hafta bos bos yatakda kaldım ______________
İyi olmaya çalışıyorum.
Son iki gündür siteme giren ziyaretçi sayısını gördükçe neşem yerime geliyor acımı unutuyorum neredeyse
sa ol (:
Sitenin hiti ya gerçek yada biri saldırı yapıyor ama ben mutluyum yakında google reklamları için abone olcamda nasıl bir şey bilmiyorum (: ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.