Başlıkta ekip yazdığına bakmayın. Artık tek başımayım şuan
KD Yazılımı bilen zaten biliyor biraz eleştirilmeye ihtiyacı var sitemin ve eleştirilere açığım
Özellikle blog kısmı ve içerikler ile ilgili eleştirilerinizi dinleyip çeki düzen verebilirim kendime ______________ Ücretsiz hosting sponsoru oluyoruz!
.com'a geçtiğimden beri tr.gg'yi ihmal ettiğimin farkındayım bunun için özür dilerim hepinizden...
Ama çok yakında kendimi affettiricem ______________ Ücretsiz hosting sponsoru oluyoruz!
-Büyük bir ekibin bu seviyye gelmesi çok üzücü,ama yine de 5 yaramazdansa 1 yararlı daha iyi,değil mi?...
Bende bu mantıkla yola çıkıp "şimdilik" tek başıma devam etme kararı aldım teşekkür ederim yorumun için ______________ Ücretsiz hosting sponsoru oluyoruz!
Döndüm kardeşim hayırlısıyla bir yarışmada düzenledim dönüşümün şerefine
blue-turk yazmış:
Siteniz güzel başarılar
Teşekkür ederim
korsandeposu yazmış:
Logonu değiştir..
Logo ile ilgileneceğim bugün, siteyi bir süredir güncellemiyordum Rahmetlinin öldüğü gün güncellemiştim... ______________ Ücretsiz hosting sponsoru oluyoruz!
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.