Bu dediğiniz css ile yapılır.. Ve bu özellik hover özelliğidir.. İnternet üzerinde bir çok anlatım bulunuyor.. Sizin için isterseniz bu anlatım linklerinden bir tanesini verebilirim... ______________
Bu dediğiniz css ile yapılır.. Ve bu özellik hover özelliğidir.. İnternet üzerinde bir çok anlatım bulunuyor.. Sizin için isterseniz bu anlatım linklerinden bir tanesini verebilirim...
tamam olabilir versen yararlı olur. ______________
Linklerde fare ile üzerine geldiğimizde renkleri değişiyor ya o özelliğin yanında birde arkaplan reninin değişmesini nasıl sağlayabilirim?
Nette arasıtdım td kodu ile yapmıslarda ben lu li kodlusunu istiyorum.
Arkadaşımızın dediği gibi ''hover'' özelliği ile yapılmaktır. Mesela link renk değişimlerinde aşağıdaki kodlar kullanılmaktadır.
Kod:
a:link {color:#FF0000;} /* unvisited link */
a:visited {color:#00FF00;} /* visited link */
a:hover {color:#FF00FF;} /* mouse over link */
a:active {color:#0000FF;} /* selected link */
Link kutusunun yani buton renk değişimini sağlaman için ''li'' etiketine hover özelliği eklemelisin. Bunu ise yukaridaki kodlarda linkler için tanımalanan ''a'' etiketi yerine ''li'' etiketini yerleştirmen gerekiyor.
Örnek kodlama biçimi:
Bu dediğiniz css ile yapılır.. Ve bu özellik hover özelliğidir.. İnternet üzerinde bir çok anlatım bulunuyor.. Sizin için isterseniz bu anlatım linklerinden bir tanesini verebilirim...
tamam olabilir versen yararlı olur.
Özel mesaj sistemi ile anlatımı göndermiş bulunuyorum..
Fakat kast ettiğiniz daha basit bir şekilde ise biraz araştırarak tekrardan mesaj atabilirim.. ______________
tamam sağol anladım şimdi aktif-dost. Video yabancı dil olunca typestyle'nin anlatımıyla birlikte kafamda anlaşılır hale geldi. Type açıklayıcı anlatmışsın sağol. ikinizede teşekkürederim ______________
Linklerde fare ile üzerine geldiğimizde renkleri değişiyor ya o özelliğin yanında birde arkaplan reninin değişmesini nasıl sağlayabilirim?
Nette arasıtdım td kodu ile yapmıslarda ben lu li kodlusunu istiyorum.
Arkadaşımızın dediği gibi ''hover'' özelliği ile yapılmaktır. Mesela link renk değişimlerinde aşağıdaki kodlar kullanılmaktadır.
Kod:
a:link {color:#FF0000;} /* unvisited link */
a:visited {color:#00FF00;} /* visited link */
a:hover {color:#FF00FF;} /* mouse over link */
a:active {color:#0000FF;} /* selected link */
Link kutusunun yani buton renk değişimini sağlaman için ''li'' etiketine hover özelliği eklemelisin. Bunu ise yukaridaki kodlarda linkler için tanımalanan ''a'' etiketi yerine ''li'' etiketini yerleştirmen gerekiyor.
Örnek kodlama biçimi:
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.