Yazar |
Mesaj |
-
FutbolHaberleriniz06
Uzman Üye
|
24.04.2014, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: FutbolHaberleriniz06 | Reklam Hakkında Soru |
|
|
Merhaba arkadaşlar şu sitenin yanındaki Bedava-Sitem reklamını hiçbir şekilde kaldırmadan ve gizlemeden sağa-sola taşı kodu ile oynatabilir miyim?______________
En son FutbolHaberleriniz06 tarafından 07.05.2014 23:22:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
taha231
Uzman Üye
|
24.04.2014, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
googlede araştır biraz ben bilmiyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sunephecocuk
Aktif Üye
|
25.04.2014, 07:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kendi başınıza kaldırmanız yasak. Forumda araştırırsanız bunu görürsünüz. Bildiğime göre support-tr( at )webme.com adresinine mail atarak kaydırma şansınız var. |
|
↑
|
|
|
-
blue-turk
Uzman Üye
|
25.04.2014, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: Reklam |
|
|
Biraz araştır. support-tr(at)webme.com mesaj at.Biraz bilgilen direk yaparsan sorun çıkabilir... |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
25.04.2014, 08:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
Bahsettiginiz konu kesinlikle yasak..
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=160543
Kolay gelsin. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
blue-turk
Uzman Üye
|
25.04.2014, 08:41 (UTC) Mesaj konusu: Reklam |
|
|
Bilgilendirme için Teşekkürler @ua1905ua |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
25.04.2014, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederim paşam. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
FutbolHaberleriniz06
Uzman Üye
|
25.04.2014, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
blue-turk
Uzman Üye
|
25.04.2014, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biraz Bekleyin BEN Bu Konularda Bilgili Değilim... Elbet BİRİ YARDIMCI OLACAKTIR... |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
25.04.2014, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
FutbolHaberleriniz06 yazmış: @ua1905ua Bilgilendirme için teşekkürler.
Şöyle olması yasak mı? (Siteme kodu eklemedim.)
Resim 1 :
Resim 2:
Hangi kodu eklemediniz. ?
Telefondan girdiğim için resimler ekranın küçük olmasından küçük görünüyor. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
FutbolHaberleriniz06
Uzman Üye
|
25.04.2014, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Reklamı sağa-sola kaydırma kodunu siteme eklemedim.Siz eklemenizde bir sıkıntı yok derseniz ekleyeceğim.______________ |
|
↑
|
|
|
-
etkindizayn
Uzman Üye
|
25.04.2014, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: sola |
|
|
Alper sağdaki reklamı sola alırsın almasına ama buna gerek yok ha sagda ha solda onun kodu var ama asiri kaydirma yasak bunu bilmelisin ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz]
Yürekten Sevene Mesafe Yoktur.. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
25.04.2014, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Reklamlarin yerleriyle oynamayin.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
FutbolHaberleriniz06
Uzman Üye
|
26.04.2014, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
26.04.2014, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederim. Saygılarımla. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
|