biri diyor açar mısın?
öteki düzeltiyor açar mısınız
ego değilde ne bu?
bu sitede moderatör arkadaşların dışında gereksiz müdehale de bulunup, kendini trt1 sunucusu gibi, her konuya bodoslama atlayıp, düzelten, düzeltici, uyarıcı, yön verici şeklinde kendilerine görev adletip saçmalayan arkadaşlarım iyi ki varsınız. Siz olmasaydınız nasıl konuşacağımızı nerden bilebilirdik.
yukarıda geçen dialog neredeyse şu şekilde devam edecek..
-açar mısın
+açar mısınız de
-açar mısınız
+ee açmadın
-ben yetkili değiim ki
+ne yalvartıyosun o zaman arkadaşım
-ne bileyim egomu tatmin ediyorum. ______________ Google Play Developer
@taha231
Bu tür konulara bizim adımıza müdale etmeyin..
Ve tartışmayın lütfen..
@roportajkosem
Sizi gayet iyi anlıyorum..
Mağdur olduğunuzu düşünüyorsunuz ama bunun için yanlış yere yorum yapıyorsunuz..
Bu tür durumlarda Tarık Bey'e mail atmalısınız..
@taha231
Bu tür konulara bizim adımıza müdale etmeyin..
Ve tartışmayın lütfen..
@roportajkosem
Sizi gayet iyi anlıyorum..
Mağdur olduğunuzu düşünüyorsunuz ama bunun için yanlış yere yorum yapıyorsunuz..
Bu tür durumlarda Tarık Bey'e mail atmalısınız..
support-tr( at )webme.com ( at ) yerine @ gelecektir.
Hiç bi suçum yokdu o kadar ziyaretçi gelmişti şimdi onu geri istiyorum 1000 tane ziyaretçi gelmişti kapandı diye tr.gg'nin anlamı kalmamıştı benim için açık olsa her gün ilgilenirdim. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.