Gerçekten muhteşem bir yenilik olmuş. Bu yeni versiyon siteye tekrardan bağladı. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung
Bedava-Sitem yıllardır kullandığı tema sonunda değişti !
Modern ve şık olmuş teşekkürler ______________ -----------------------------------------------------------------------------------
Blog Mert - Bilgi Web'de Saklıdır !
www.blogmert.tk
-----------------------------------------------------------------------------------
Tebrik ederim. Çok güzel görünüyor. Ancak hazır yenilemişken, yorum ekstrasına da el atıp yorumların hangi sayfaya yazıldığını görebilmemizi sağlarsınız diye ummuştum
Günü yakalamış bir tasarım olmuş tebrikler.. ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 468px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center>
uzun süredir üzerinde çalışılan bu tasarımı nihayet yayınlayabildik.
Elimizden gelenin en iyisini yapılmaya çalışıldı ama mutlaka yanlışlarımız ve ufak tefek hatalarımız vardır. Lütfen tespit ettiğiniz tüm hataları support-tr( at )webme.com adresini yollayın ve biz de hatalarımız en kısa zamanda düzeltelim.
Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
uzun süredir üzerinde çalışılan bu tasarımı nihayet yayınlayabildik.
Elimizden gelenin en iyisini yapılmaya çalışıldı ama mutlaka yanlışlarımız ve ufak tefek hatalarımız vardır. Lütfen tespit ettiğiniz tüm hataları support-tr( at )webme.com adresini yollayın ve biz de hatalarımız en kısa zamanda düzeltelim.
Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.
MaşaAllah çok güzel bir tasarım oldu Tarık Bey, teknik yönden problem yok, ama ufak rötüşler gerekebilir. Bunları da size bildiririz. İnşaAllah
Kendimi yeni bir siteye üye olmuşum gibi hissediyorum Smile
Şimdi moderatörlere çok iş düşecek, bütün resimli anlatımları yenilemeleri gerekli bütün hepsi yeni temaya uyarlanmalı valla ne diyeyim kolay gelsin demekten başka bişey gelmiyor Laughing Laughing Laughing ______________
merhaba arkadaslar..
Yeni tasarim dil paketinde bazi ufak tefek yazim hatalari bulunmaktadir.
Bunlari hizli bir sekilde güncellememiz icin birlik olmamiz gerekmektedir.
Bu nedenle basligi inceleyelim.. Birlik olmak isteyenler tabiki.. Bagimsiz olmakta herkes özgür.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=230848
tesekkürler. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.