Yeni Tasarımım Nasıl? |
|
Toplam Oylar : 3 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
yenitube
Acemi Üye
|
13.04.2014, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: YeniTube | Sitemin Yeni Tasarımı Nasıl? |
|
|
Arkadaşlar Geniş Bir Tasarım yaptım malum fazla vaktim olmuyor. anca bunu yapabildim o güzel yorumlarınızı bekliyorum...
///başlıkta bir güzelleştirme çalışması @cryengine3______________ ip Adresimi Yasaklayıp Siteme Girmeme Engel Olanları Güzel ALLAH'ıma Havele Ediyorum...
Hasetten kurtulmanın ilk çaresi Allah’ın verdiklerine kanaat etmektir. Çünkü kanaatin gönle verdiği zenginlik ne biter ne de tükenir. Nitekim Allah Rasûlü (SAV) ”Kanaat bitmez tükenmez bir hazinedir”[5] buyurur.
En son yenitube tarafından 13.04.2014 21:45:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
sunephecocuk
Aktif Üye
|
13.04.2014, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fazla karışık bir site. Biraz daha düzenlenmeye ihtiyacı var. yinede başarılar dilerim. |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
13.04.2014, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sunephecocuk yazmış: Fazla karışık bir site. Biraz daha düzenlenmeye ihtiyacı var. yinede başarılar dilerim.
Aynı Şekilde Düşünüyorum...Neyin Nerede Olduğuu Belli Değil , Biraz Düzenlemeden Sonra Güzel Bir Hal Alır... Başarılar______________
|
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
13.04.2014, 21:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel siten var. MaşaAllah, yalnız biraz kolay kategorilere bölerek ziyaretçilerin isteklerini arz edebilirsin.
Kolay gelsin |
|
↑
|
|
|
-
yenitube
Acemi Üye
|
14.04.2014, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: Sitemin Başlığını Değişti |
|
|
Şimdi Nasıl Oldu Acaba ______________ ip Adresimi Yasaklayıp Siteme Girmeme Engel Olanları Güzel ALLAH'ıma Havele Ediyorum...
Hasetten kurtulmanın ilk çaresi Allah’ın verdiklerine kanaat etmektir. Çünkü kanaatin gönle verdiği zenginlik ne biter ne de tükenir. Nitekim Allah Rasûlü (SAV) ”Kanaat bitmez tükenmez bir hazinedir”[5] buyurur. |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
14.04.2014, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel..
Fakat yeni düzenlemede üst reklamı alta almışsın. Bu büyük problem dostum. Yukarıda tutman gerekir. Bu problem olur. |
|
↑
|
|
|
-
metin2font
Acemi Üye
|
14.04.2014, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımı kenarlardan biraz küçültsen yani kenarlardan felan.Böyle Tam Sayfaya uygun olsun ne sağa nede sola yazı kalmasın.Belki anlatamadım ama anlamışsındır işte Tam sayfaya yetsin kenarlara artmasın |
|
↑
|
|
|
-
yenitube
Acemi Üye
|
14.04.2014, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: ????? |
|
|
HAKLISIN KARDEŞİM REKLAMI YERİNE ALIYORUM BİDE SAYFAM TAM SIĞIYOR ALANA SENİN BİLGİSAYARIN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ %100 Bİ BAK DERİM ______________ ip Adresimi Yasaklayıp Siteme Girmeme Engel Olanları Güzel ALLAH'ıma Havele Ediyorum...
Hasetten kurtulmanın ilk çaresi Allah’ın verdiklerine kanaat etmektir. Çünkü kanaatin gönle verdiği zenginlik ne biter ne de tükenir. Nitekim Allah Rasûlü (SAV) ”Kanaat bitmez tükenmez bir hazinedir”[5] buyurur. |
|
↑
|
|
|
-
taha231
Uzman Üye
|
14.04.2014, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pek de değerlendirmeye hazır bir site değil malesef ______________ |
|
↑
|
|
|
-
metin2font
Acemi Üye
|
14.04.2014, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: ????? |
|
|
yenitube yazmış: HAKLISIN KARDEŞİM REKLAMI YERİNE ALIYORUM BİDE SAYFAM TAM SIĞIYOR ALANA SENİN BİLGİSAYARIN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ %100 Bİ BAK DERİM
Hayır Çözünürlük %80 olunca tam sığıyor ama o da çok küçük oluyor Ben google chrome kullanıyorum ondan olabilirmi? |
|
↑
|
|
|
-
yenitube
Acemi Üye
|
14.04.2014, 20:49 (UTC) Mesaj konusu: EWT :D |
|
|
EWT ODA OLABiLiR ______________ ip Adresimi Yasaklayıp Siteme Girmeme Engel Olanları Güzel ALLAH'ıma Havele Ediyorum...
|
↑
|
|
|
|