uzun süreli ve başarılı çalışmalarımız sonunda bedava-sitem'in yeni versiyonunu geliştirdik
Başlıca özellikleri:
1) Tamamıyla yeni bir görünüm
Gördüğünüz gibi bedava-sitem'in tasarımını baştan aşağıya modernize ettik. Bunun yanı sıra sayfanın düzenlemesini de son derece basitleştirdik.Örneğin "Tasarım ayarları" sekmesinden kullanabileceğin mevcut tasarımların önizlemesini de görüntüleyebilirsin.
"Ekstra"lar altındaki her özellik ayrıca küçük sembollerle daha da güzelleştirildi.
2) Mobil versiyon
Eski sürüme karşılık yeni sürümde, akıllı telefonlarda da kullanabileceğin daha fazla özelllik bulunmaktadır.
Sayfamızın yeni tasarımı "uyumludur". Bu sayfanın tüm içeriğinin her ekrana otomatik olarak uyumlu olacağı anlamına gelir.
Örneği iPhone'da şu şekilde görünecektir:
3) Daha fazla alan
Giriş yapan üyenin belirdiği çalışma menüsü, sol üst kısma taşındı ve böylece daha az çalışma alanın yer tutmuş olacaktır.
Sayfanın içeriğini düzenlerken daha fazla çalışma alanına sahip olacaksın.
Umarız yeni tasarımı hoşunuza gider ve her türlü geri bildiriminiz için şimdiden teşekkür ederiz.
Teşekkürler, Başarılı umarım ileride daha bir çok yenilik gelir. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Harika Olmuş Ellerinize Sağlık Bedava-Sitem.com'a Yakışır Bir Çalışma Olmuş Başarılarınızın Devamını Dilerim ... ______________ ip Adresimi Yasaklayıp Siteme Girmeme Engel Olanları Güzel ALLAH'ıma Havele Ediyorum...
Hasetten kurtulmanın ilk çaresi Allah’ın verdiklerine kanaat etmektir. Çünkü kanaatin gönle verdiği zenginlik ne biter ne de tükenir. Nitekim Allah Rasûlü (SAV) ”Kanaat bitmez tükenmez bir hazinedir”[5] buyurur.
Çok güzel olmuş ama alışması biraz zor olacak.Ayrıca ben mesajları göremiyorum mesaj gönderenlere tıklıyorum boş bir kutu çıkıyor karşıma... ______________
✔PHP || ✔HTML || ✔Javascript || ✔Css || ✔C#
Birşey daha söylemeyi unuttum benim iki sitem var sitelerim arasında geçiş yapamıyorum yardım ______________
✔PHP || ✔HTML || ✔Javascript || ✔Css || ✔C#
iyi güzelde 2 sikayetim var
,1 forum acık renk olmuş gözü yoruyor
2 mesajlarıma bakamıyorum boş olarak gözüküyor ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Alışması gerçektende sorun olacak ama güzelliğe gelirsek on numara.
Mesajlarda sorun var ve bir kaç şeyde daha. Kısa sürede düzelir diye düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun ______________
heleşükür harika olmuş yaa logo da değişcek sanırım mankenler yok ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.