Selamlar, Uzun bir zaman...{ BEDAVA-SİTEM } Ve { EKİBİ }Bu zaman içerisinde çok büyük yenilik getirdi. Bizler bir çoğumuz..{ BEDAVA-SİTEM } Ve { EKİBİ }sayesinde bir çok bilgiler öğrendik veya başlangıç yaptık.Hayırlı, Mutlu, Keyifli, olsun.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
8 senenin en az 7 senesinde bulundum.
Bulunmaktan gurur duyuyorum.
Nice senelere nice başarılara imzamızı atma dileğiyle
Sevgiler bedava-sitem.com. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
8. YILINIZ KUTLU OLSUN BAŞARILI DAHA NİCE YILLAR DİLERİZ... bedava-sitem.com AİLESİNE KATILAN ve DAHA KATILACAK OLANLARA'da BİRLİKTE NİCE SENELER İNŞALLAH.. ALLAH a EMANET
Daha nice nice yıllara bedava-sitem dostları...
Farkındamıyız;
*Admin Tarık beyle bedava-sitem.com yeni bir konsepte geçmişti. ve bizlere bir çok yenilikler sunmuştu. Benim açımdan yapılan en güzel ve iptal edilen özellik, sayfaya ziyaretçi geldiğinde ekranı kaplayan kocaman reklam baneriydi. ve hepimizde biliyoruz ki, bu ziyaretçileri korkutan, sayfa içinde dolaşma isteğini soğutan bir virüs eklentisi düşüncesiyle sitemizden kaçmalarına neden oluyordu. bu gibi nedenlerle bir çok kullanıcı başka sunuculara geçmeye başlamıştı. Gerçekten ve gerçekten TARIK beyin katkıları, emeği ve desteğiyle bu 8. yaşını kutluyoruz. Aslında en büyük teşekkür adminTarık beye ve onun yenilikçi ekibine çokkk tşk ederiz.
8. YILINIZ KUTLU OLSUN BAŞARILI DAHA NİCE YILLAR DİLERİZ... bedava-sitem.com AİLESİNE KATILAN ve DAHA KATILACAK OLANLARA'da BİRLİKTE NİCE SENELER İNŞALLAH.. ALLAH a EMANET
Uzun zamandır karşılaştığım en güzel mesaj.
Güzel cümlelerinizden dolayı teşekkürler. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.