@EtkinDizayn ; Eyvallah,o yorgunluk herkes'de bulunuyor sanırım şu sıralar bende de bulunmakta. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
@Koddostubs ; Eyvallah,ben hep buralardaydım biraz mesaj ilettim sohbet başlığına tabi ki sayılı. İyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Tüm Bedava-Sitem ailesine hayırlı cumalar dilerim..
Alper naslısın şuan sohbet edecek bir ufukta bir sen çıktın
İyiyim Taha sen nasılsın?
ilk defa Maxthonu denedim bu mesajıda ordan yazıyorum müthiş bişey artık bundan vazgeçmem chorameye taş çıkartıyor sende dene bence alper ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.