Birinci sorum
Web browserlerde birşey dikaitmi çekti. Bu bilgisayardan bilgisayara değişiyor. Mesela İnternet Explorer ile bakıldığında sayfa zoom u %100 iken mozilla ve choreme de zoom un yüzdesi %125 otomati oluyor ve bunu kimse dikkat etmiyor.
Bazende İnternet explorer ile chorome ve mozillanın %100 zoom olarak görünümleri bir birinden farklılık gösteriyor.
Sağda dikey olarak yerleştirilen reklamı ben internet explorere göre ayarlarken choreme sağa kaymış oalrak yarım çıkıyor. Eee o zaman sadece internet explorer kullananlar diğeryle alakası olmayan napacak? Reklamı kapattı diye siteleri mi silenecek?
İkinci sorum
Yine düzenlememi chorome göre yapıyorsam orda bs reklamı çıkıyorsa fakat mozzillada gözükmüyorsa bu kimin suçu? Yine mi site silinir? Bazen böyle problemlerle karşılaşıyorum.
Üçüncü soru
Bu reklamlardan rahatsız değilim ama reklamlar aşırı büyük özellikle sağdaki dikey reklam. Yani bir site tasaırmı yaparken reklmalarıda içine alarak tasarlamak zorundayız o zaman. GHerçekten bu reklamalrın güzel bir şekle girmesi geriyor. Yoksa İnternette denk gelmiş sağı solu reklam özentisiz siteler gibi duruyor.
Buna bir çözüm bulunsa iyi olacak bence. Yorumlarınızı bekliyorum.
by Esra