Merhaba arkadaşlar, beni pek kimse tanımaz, genelde 'Genel Problemler' başlığı altında sorusu olan arkadaşlarımızın sorusuna biliyorsam cevap verir, daha da uğramam.
İlk olarak mynetin mysite hizmetinden faydalanıp başlamıştım bu site işlerine, o kadar çok site yaptım, o kadar çok site değiştirdim ki hobiden hastalığa, hastalıktan ticarete döktüm olayı şimdilerde adsenseden iyi miktarlarda para kazanabiliyorum diyebilirim.
En çokta bs de zaman geçirmişim bu üyeliğim çok eski 6 yılı geçmiştir herhalde öyle tahmin ediyorum. Tabi bende sizler gibi sadece bu hesapla yetinmedim, başka hesaplar açtım, değişik değişik siteler kurdum, haftada bir tema değiştim, sınırları zorladım iki-üç defa da ban yedim açtırdım.
Hep öğrendim burayı ben bir okul olarak görüyorum ve şuan çocuğum gibi ilgilendiğim web siteme yeteri kadar zaman ayırdıktan sonra yine burada buluyorum kendimi...
Ara sıra online üyelerin sitelerini ziyaret ediyorum. Genel olarak gördüğüm şey ise kimsenin sitesi tamamen bitmiş değil...
Herkesin sitesin (neredeyse) 'buraya yazı eklenecek', 'link 1, link 2' gibi yazılar mevcut, duyurularında ise 'Yeni tasarımımız nasıl' tarzı yazılar, aslında onlar da biliyorlar kendilerini nacizane eleştirimdir. İstikrar çok önemli bir şeyde karar kılmak. Öyle ki facebook'a girdiğimizde o mavi temayı görür görmez aaa bu facebook diyebiliriz adres çubuğuna bakmasak bile... Ama sizler sitelerinizin tasarımını haftada bir değiştiriyorsunuz. Bunu yapmayın arkadaşlar, site adı kadar akılda kalıcı olan bir şey varsa o da tasarımdır.
Bir diğer konu ise içerikleriniz genel bir içerik olabilir eyvallah, ama bakıyorum herkes maşallah bs kodları, bs tasarımları, bs bilmem neleri... siz zannediyo musunuz sitenizi ziyaret edenlerin bs hakkında bir fikirleri olduklarını...
Radyo sitesi yapan arkadaşlar 7 saniyede yüklenen giflerden ne zaman vazgeçeceksiniz, ve o hava durumlarından borsada son haberlerden...
Ben hava durumunu merak ediyorsam hava durumu sitesine girerim radyo sitesinde ne işim var ziyaretçi gibi düşünün onları anlayın.
Son olarak bana katılıyorsanız yada haksızsın arkadaş diyorsanız yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar...