Yazar |
Mesaj |
-
webdoss
Acemi Üye
|
16.03.2014, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun. ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
Üstad demiş ki; Dağı tanıyan, nasıl tanımaz uçurumu? Madem ki yükseliş var, iniş olmaz olur mu? |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
16.03.2014, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar ... Tasarımının Alt Kısmını Saymazsak Tasarımın Aynı ''Flexible'' Siteniz Güzel Ama İçerik Eklenmeli... Tekrardan Başarılar...______________
|
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
16.03.2014, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemiz için öncelik görseldir. Görsel alanda işimiz bittikten sonra içerikleri ekleyeceğim. Size de başarılar. ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
Üstad demiş ki; Dağı tanıyan, nasıl tanımaz uçurumu? Madem ki yükseliş var, iniş olmaz olur mu? |
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
16.03.2014, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ana sayfa işlemi bitti,
http://webdoss.tr.gg/
Adresini sizin huzurunuza yaptık! ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
16.03.2014, 15:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun gayet güzel tasarım başarılar. ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
17.03.2014, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkürler, size de başarılar! ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.03.2014, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumbnailleri düzeltmeni öneririm. |
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
17.03.2014, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O Ne ki? ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
17.03.2014, 11:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İletişim bölümü düzenlendi!
http://webdoss.tr.gg/Iletisim.htm ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
17.03.2014, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ziyaretçi defteri bölümü düzenlendi!
http://webdoss.tr.gg/Defter.htm ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
17.03.2014, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Blog kutusu eklendi! ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
17.03.2014, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Kimim? bölümü eklendi!
http://webdoss.tr.gg/Hakkimizda.htm
Yorumlarınızı bekliyoruz... ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
18.03.2014, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni profil fotoğrafı eklendi! ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
|
↑
|
|
|
-
webdoss
Acemi Üye
|
19.03.2014, 10:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ana sayfa tekrar güncellendi! ______________ Sınav Haftası Nedeniyle Fazla Online Olamayacağım!
|
↑
|
|
|
|