hem ben modem sorununu cozerım o zamana kadar ozele gelırmısın ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
İsimlerini bilmesekde, memleketimizi ve geleceğimizi korumak için. Çocuklarımızın huzur sağlık ve bereket dolu bir Türkiyede yaşamasını temin için bu topraklara terini, kanını ve canını hiç çekinmeden katmış. Bütün Kahramanlarımızı minnetle yad ediyoruz. O fedakar Kahramanlar bilsinlerki, hiçbir fedakarlıkları ziyan olmamıştır ve dünya döndükçede ziyan olmayacaktır... 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ... ______________
5-6 gıbı yattım daha yenı kalktım nasılsın bu arada turkcell olan varmı ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.