Yazar |
Mesaj |
-
OyunCoss
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
OyunCoss
Aktif Üye
|
09.03.2014, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
bestoftheking,aktif-dost,brisin sitemi beğenmediğinizi biliyorum.Çok haklısınız.tahmin ediyorum;"Ne var bunda Oyunim.com'dan almışsın.DunkOyun.tr.gg gibi yapmalısın." dediğinizi duyar gibiyim.Bunu yapmak kolay ancak,Bedava-Sitem.Com'da hatalar çıkıyor.Mesela,eklediğim bir önceki oyunun boyutu 500-500 oluyor.Hiç taşmıyor.öbür oyunu da eklerken 500-500 yapıyorum fakat hiçbiryere sığmıyor.Bu yüzden Sinirleniyorum.
Yine de yorumunuzu beklerim
|
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
09.03.2014, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zamanla geliştirirsin
bu doğrultuda başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
oktay-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.03.2014, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
OyunCoss yazmış: Ne var bunda Oyunim.com'dan almışsın.DunkOyun.tr.gg gibi yapmalısın.
Bunu sanki ben söyledim gibi hatırlıyorum Neyse başarılar dilerim.______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
|
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
09.03.2014, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oyun kodu bulan oyun sitesi açıyor
Yeni bir şeyler yapmanız gerekiyor.
Başarılar..______________ |
|
↑
|
|
|
-
OyunCoss
Aktif Üye
|
10.03.2014, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: :d |
|
|
clean-deneme yazmış: Oyun kodu bulan oyun sitesi açıyor
Yeni bir şeyler yapmanız gerekiyor.
Başarılar..
ÇOK DOĞRU KARDEŞ,ZATEN SINIFDAKİLERE SATMAK İÇİN YAPIYORUM |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
10.03.2014, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ama herşey para değildir dostum bunu hiç unutma.
Bazı şeylere gönül vermek gerekir.
Gönül vermeyince olmaz.
Siten de fena değil. |
|
↑
|
|
|
-
mertaysoftware
Acemi Üye
|
10.03.2014, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım Css Olmalı İce Blue İle Yüksek Yerlere Gelemeyebilirsin . |
|
↑
|
|
|
-
bestoftheking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.03.2014, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
OyunCoss yazmış:
bestoftheking,aktif-dost,brisin sitemi beğenmediğinizi biliyorum.Çok haklısınız.tahmin ediyorum;"Ne var bunda Oyunim.com'dan almışsın.DunkOyun.tr.gg gibi yapmalısın." dediğinizi duyar gibiyim.Bunu yapmak kolay ancak,Bedava-Sitem.Com'da hatalar çıkıyor.Mesela,eklediğim bir önceki oyunun boyutu 500-500 oluyor.Hiç taşmıyor.öbür oyunu da eklerken 500-500 yapıyorum fakat hiçbiryere sığmıyor.Bu yüzden Sinirleniyorum.
Yine de yorumunuzu beklerim
Kardeşim benim güzel kardeşim... Ne demek istediğini anlamadım demiyecem.. Siteni ziyaret etmiş olabilirim.. Ama vakitlice düşünüp siteni değerlendiremedim.. Şimdi fırsatım oldu.. Öncelikle bu tip davranışlarından kendini uzak tutmalısın.. Yaş ortalaman nedir bilmiyorum o yüzden genel hitap şeklimle yönelecem sana karşı.. Bahsettiğin siteleri ilk defa duyuyorum.. Oyun sitelerine karşı bir ilgim yoktur bunu bilmeni isterim. Siteni değerlendirecek olursam da sitendeki oyunları kendi içeriklerinde toplamalısın diğer sitelere yönlenmemeli bu birincisi.. ( tabi senin kararın ama bu benden sana bi tavsiye olsun ) 2. si tasarım konusuna gelecek olursak evet zamanla kendini geliştirip tasarımını güzelleştireceksin.. Css öğrenmeye bak derim.. Haydi kolay gele.. |
|
↑
|
|
|
-
OyunCoss
Aktif Üye
|
11.03.2014, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
Açıkçası senin dediğini pek anlamadım kardeş...Oyunim.com derken;Çoğu .tr.gg siteleri oyun kodunu ondan alıyor.Dunkoyun.tr.gg ise onun en iyi tr.gg oyun sitesi!Onun oyunları kendi sitesinden açılıyor.Ben onun gibi yapmayı biliyorum ama Bedava-Sitem.com'da nedense bir hata çıkıyor.
ZATEN SİTEYİ PEK BÜYÜTMEKTE GÖZÜM YOK!İŞTE TEK SEVDİĞİM SİTE DE HANYMANY.TR.GG |
|
↑
|
|
|
-
OyunCoss
Aktif Üye
|
11.03.2014, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cryengine3 yazmış: Ama herşey para değildir dostum bunu hiç unutma.
Bazı şeylere gönül vermek gerekir.
Gönül vermeyince olmaz.
Siten de fena değil.
Ben sadece 1-2 siteme gönül verdim.Sadece hazır oyun kodu alınca haliyle gönül veremiyorum |
|
↑
|
|
|
-
OyunCoss
Aktif Üye
|
11.03.2014, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mertaysoftware yazmış: Tasarım Css Olmalı İce Blue İle Yüksek Yerlere Gelemeyebilirsin .
pardon ardarda 3 mesaj oldu
Evet Teşekkür ederim kardeşim öğrenince derhal geçeceğim |
|
↑
|
|
|
-
OyunCoss
Aktif Üye
|
22.03.2014, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: .. |
|
|
Tamamen değiştik arkadaşlar,artık sitemiz yönlenidrme yapmıyor,ve üstelik css tasarım.Çok teşekkürler oyunoynamakicinelele.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
oyunoynamakicinelele
Aktif Üye
|
22.03.2014, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: .. |
|
|
OyunCoss yazmış: Tamamen değiştik arkadaşlar,artık sitemiz yönlenidrme yapmıyor,ve üstelik css tasarım.Çok teşekkürler oyunoynamakicinelele.tr.gg
Bisey degil kardesim, her zaman... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
OyunCoss
Aktif Üye
|
05.04.2014, 10:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|