Yazar |
Mesaj |
-
berke73sulku
Acemi Üye
|
07.03.2014, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: Site Adı |
|
|
Sitemi google ve onun gibi arama motorlarında aradığımda site adımın yanında Ana Sayfa yazısıda cıkıyor. Bunu nasıl kaldırabılırım, sadece site adımın görünmesini istiyorum.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar. ______________ Istırap çeken dünyada barış ve esenliği yeniden kurmak ve insanlığın yalnız maddi değil, manevi gelişmesini sağlamak isteyenler Atatürk'ün iman verici ve yön göstericiliğinden örnek ve kuvvet alsınlar.
Profesör Herbert MELZIG(Tarihci) |
|
↑
|
|
|
-
Hindi-Blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2014, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: lütfen |
|
|
lütfen burada sormadan önce google amcaya bir bakın google site index yazın bulursunuz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
berke73sulku
Acemi Üye
|
07.03.2014, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben sadece site adımın yanında cıkan ana sayfa yazısını kaldırmak ıstıyorum, ındexleme ıle alakası nedir ______________ Istırap çeken dünyada barış ve esenliği yeniden kurmak ve insanlığın yalnız maddi değil, manevi gelişmesini sağlamak isteyenler Atatürk'ün iman verici ve yön göstericiliğinden örnek ve kuvvet alsınlar.
|
↑
|
|
|
-
Hindi-Blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2014, 11:17 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
AYARLAR>SİTE BAŞLIĞI>İSTEĞE GÖRE DEĞİŞTİR ______________ |
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
07.03.2014, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitene Giriş Ekstraları Değiştir Ekstrayı Ekle Kendi <head> içeriği > Aşağıdaki Kodu Yapıştırın > Kaydet'in > Bir süre bekleyin.
Kod: <title> Site Adı </title>
İyi forumlar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
berke73sulku
Acemi Üye
|
07.03.2014, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
clean-deneme yazmış: Sitene Giriş Ekstraları Değiştir Ekstrayı Ekle Kendi <head> içeriği > Aşağıdaki Kodu Yapıştırın > Kaydet'in > Bir süre bekleyin.
Kod: <title> Site Adı </title>
İyi forumlar.
Öncelikle teşekkür ederim, gizliilimler.tr.gg adresinde hem dedigim gibi google'da arattıgınızda ana sayfa yazısı cıkmıyor, hemde siteye girdikten sonra herhangi bir sayfaya tıklayınca browser'ın yukarıda kı kutucugunda sadece o tıklanan sayfanın adı gorunuyor. Bunu nasıl yapabılırım, aslında tam olarak anlatmaya calıstıgım bu. ______________ Istırap çeken dünyada barış ve esenliği yeniden kurmak ve insanlığın yalnız maddi değil, manevi gelişmesini sağlamak isteyenler Atatürk'ün iman verici ve yön göstericiliğinden örnek ve kuvvet alsınlar.
|
↑
|
|
|
-
Hindi-Blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2014, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: işte |
|
|
benim dediğim gibi yapıcaksın yukardaki kutucuk için
ayarlar>site başlığı>istediğine göre düzenle
favicon
ekstaralar>favicon>istediğine göre düzenle ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ozkantrk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2014, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardesim Arkadasın Sorununu Anlamadım Her Halde.
Mesela Hakkımızdaya Gidince Faviconun Yanında Sadece Hakkımızda İletisime Gidince Sadece İletisim Gözüksün İstiyor. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
berke73sulku
Acemi Üye
|
07.03.2014, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozkantrk yazmış: Kardesim Arkadasın Sorununu Anlamadım Her Halde.
Mesela Hakkımızdaya Gidince Faviconun Yanında Sadece Hakkımızda İletisime Gidince Sadece İletisim Gözüksün İstiyor.
Evet tam olarak bundan bahsediyorum anlaşıldıgıma sevindim, teşekkürler ______________ Istırap çeken dünyada barış ve esenliği yeniden kurmak ve insanlığın yalnız maddi değil, manevi gelişmesini sağlamak isteyenler Atatürk'ün iman verici ve yön göstericiliğinden örnek ve kuvvet alsınlar.
|
↑
|
|
|
-
ozkantrk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2014, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berke73sulku yazmış: ozkantrk yazmış: Kardesim Arkadasın Sorununu Anlamadım Her Halde.
Mesela Hakkımızdaya Gidince Faviconun Yanında Sadece Hakkımızda İletisime Gidince Sadece İletisim Gözüksün İstiyor.
Evet tam olarak bundan bahsediyorum anlaşıldıgıma sevindim, teşekkürler
Önemli Degil Ama Maalesef Kodunu Bilmiyorum
Hangi Sitede Gördüyseniz Sahibine Sorun Belki Söyler ?______________
|
|
↑
|
|
|
-
ozkantrk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2014, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aklıma Birsey Geldi.
Acaba Site İsmi Bölümüne Boşluk Bırakırsanız Olabilirmi ? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
berke73sulku
Acemi Üye
|
07.03.2014, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozkantrk yazmış: Aklıma Birsey Geldi.
Acaba Site İsmi Bölümüne Boşluk Bırakırsanız Olabilirmi ?
O şekilde site ismi görünmüyor, önünde bir - işareti çıkıyor ______________ Istırap çeken dünyada barış ve esenliği yeniden kurmak ve insanlığın yalnız maddi değil, manevi gelişmesini sağlamak isteyenler Atatürk'ün iman verici ve yön göstericiliğinden örnek ve kuvvet alsınlar.
|
↑
|
|
|
-
ozkantrk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2014, 11:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ozaman Bilemem ______________
|
|
↑
|
|
|
-
etkindizayn
Uzman Üye
|
07.03.2014, 12:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hakkımda sayfasına
<title>Hakkımda</title>
bunu ılk basına koy kanak basmayı unutma ayarlarda site baslık onu sil ektralarda eklediginide sil yukarda verdigim kodu istedıgın bi sayfaya koy ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz]
Yürekten Sevene Mesafe Yoktur.. |
|
↑
|
|
|
-
gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2014, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aşağıdaki kodu tasarımda "içerik bölümünün altındaki bilgi" yazan yere yapıştırın.
Kod: <script type="text/javascript">title1=document.title;title1=title1.substring(2,title1.length);if(title1=="Ana Sayfa"){title1="SİTENİN ADI"}document.title=title1;<script> |
|
↑
|
|
|
|