Başlıktada belirttiğim gibi Bedava-sitem'de Unutulmayan Ve Unutulmayacak olan üye isimlerini sizden alayım.
Ben Forumda o kadar eski olmadığım için bazılarını pek bilmiyorum aslında..
Aslında bir kaç isim söyliyeyim..
Bedava-Sitem'de daha yoğun ilgilendiğim sıralar (2012 yılından itibaren) dikkatimi çeken, konuştuğum, hakkında araştırma yaptığım kullanıcıları unutmam. ______________
Beni yazan arkadaşlarım ve yazmayan arkadaşlarım size çok teşekkür ederim.. Sağ olun ve var olun.. Unutulmayacaklar listesini yazarsak burayı doldururuz ama koddostubs sevdiğim bir arkadaşım ve unutulmayacaklar listesinde oda var.. Bu yüzden bu başlığa bende bir kaç isim yazmak istiyorum..
admintarik
biryaziatolyesi
skmedia
by-gurgen
benimsitem1993
ua1905ua
simerweb
forum09
paylasim61
tasarimci-amca2
grafikdizayn
ciz-dizayn
bilgiliwebnet
denizmerkezi
sosyalbilgiler8
conubag
hakan-kocak
bilgi-pinari
gomerc
hackerfriend
photosopar
catlak-site55
istanbulhatti
gizliilimler
turkmayasi
informess
itarhanli
gececi40
gururum5
imagerial
devgezegen
rankend
balikesirerdek
webjury
ysnsen
istanbulhatti
pinoki
osmanlisultanlar
1bsinifiyiz
galatasarayy
anadolulular
nurcin-ozer
evrenseleglence
hakanfan
gokseen
lifecity
odev-arsivleri
mistabul
bsbagimlisi
htlmkodes
hyperend
yusufberki
teknoesinti
baks-bani
levelbilisim
Aklıma gelenler bu kadar.. Lütfen hatırlayamadıklarım unuttuklarım darılmasın.. Bazı kişiler asla unutulmaz gönlümüzde her zaman saklıdır.. Bu yüzden kimse alınmasın.. Burada kimse unutulmaz herkes herkesin kalbinde aklında yer edinmiştir.. Ama unutulmayan kişiler yaptıkları iyi kötü olumlu ve olumsuz davranışlar ile unutulmaz haline gelmiştirler.. ______________
- Teknik Destek Personeli
En son aktif-dost tarafından 06.03.2014 19:23:45 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
devamını aklıma geldikçe yazarım.. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Konunun ilgi görmesi beni çok memnun etti.
Benim de yazmadığım aslında çok kişi var. Şimdiden yazayım (: ua1905ua
biryaziatolyesi
cunobag
gececi40
gururum5
grafikdizayn
oktay-blog
skmedia
ciz-dizayn
benimsitem1993
denizmerkezi
bilgi-pinari
hackerfriend
informess
osmanlisultanlar
yusufberki
VSVS... Aslında daha bir çok kişi var da yazmaya üşendim (: ..
Aralarında beni tanımayanlar da var ama ben onları tanıyorum o bana yeter ______________
Konuyu saptırmadan devam edin arkadaşlar.. Yoksa Başlığı kilitleyeceğim.. Konuyu saptırmaya yönelik yapılan yorumlar silinmiştir.. Kötü bir amaç ile bunu yapmadığınızı bilmekteyim.. Fakat konu ''Bedava-sitem UNUTULMAYANLAR Ve UNUTULMAYACAKLAR'' yani bu konu hakkında yorum yapmaya çalışın diğer konuları sohbet muhabbet başlıklarında yapın.
İyi forumlar. ______________
Ben sadece hackerfriend demek istiyorum.. Elbet ki unutmadığım yüzlerce isim var aklımda.. Tanışmış olduğum herkesin bu listede özel yeri var benim için..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.