Yaratmak Allah'a mahsustur.. Adobe photoshop cs4 fena sayılmaz.. Gerçekten iş görür.. Kendini geliştirmek için ise yabancı anlatımlar izlemeni tavsiye ederim.. Mutlaka İngilizce sürümünü indirmelisin.. Aslında bir çok grafik programı var.. Fakat en kullanışlı olan program bana göre Photoshop 2009'dan beri kullanıyorum.. Bir çok zaman sitem için ihtiyaçlarımı bu program sayesinde giderdim.. Sanada tavsiye ediyorum... ______________
Yaratmak Allah'a mahsustur.. Adobe photoshop cs4 fena sayılmaz.. Gerçekten iş görür.. Kendini geliştirmek için ise yabancı anlatımlar izlemeni tavsiye ederim.. Mutlaka İngilizce sürümünü indirmelisin.. Aslında bir çok grafik programı var.. Fakat en kullanışlı olan program bana göre Photoshop 2009'dan beri kullanıyorum.. Bir çok zaman sitem için ihtiyaçlarımı bu program sayesinde giderdim.. Sanada tavsiye ediyorum...
Adobe photoshop cs6 daha gelişmiş bir program indiricekse cs4 yerine cs6 indirmeli. Yani cs6 sürümünde olan özellikler cs4 programında olmaz ama cs4 programında olan cs6 sürümündede olur yani önerdiğim sürüm cs6 boşa cs4 indirme.
Bilgisayarın kaldırıyorsa Photoshop Creative Could öneririm (3 GB)
Eğer bilgisayarınız Creative Could'u kaldıramazsa Photoshop CS4, CS5 veya CS6'yı öneririm.
Çevrimiçi olarak pixlr'yi öneririm. Photoshop'un yerine geçemese de photoshop'taki çoğu özellik pixlr'de var. ______________
Kardeşim Photoshop CS6 indir ama deneme sürümü olarak. Kurulumu yaptıktan sonra google amcaya "Photoshop CS6 Crack İndir" yaz ve photoshop'u crackle.
Bilmiyorsan crack yapmayı araştırabilirsin ama tüm adımları uygulaman lazım.
*Crack yaptığın zaman photoshop süresiz olacaktır. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.