Bazen yapiyorum bazen de yapmiyorum belli olmuyor
Futbol ile aram yok , Basketbol ile felanda atam yok.
Yesem de ne kilo aliyorum nede bisey
Spor yapmayi pek sevmiyorum.
Sağlıklı bir yaşam için spor şart ama.. Ben futbol oynuyorum amatör klüpte ağırlık kaldırıyorum.. Sonra atletler gibi koca sahayı turluyoruz.. Öyle halı sahalardaki gibi sahada değil.. Sahanın yüksekliği 100 m. genişliğini bilmiyorum.. Sonra ağırlıklar ile koşu yapıyoruz.. Bağlıyoruz bacağımıza bir daha sahayı turluyoruz 2 - 3 kere yavaş yavaş.. Bazen atlama zıplama çalışıyoruz.. Spor yapmadığım zaman hamlaştığımda kendimi çok kötü hissediyorum.. Mesela bir hafta ayağıma top değmesin yok yapamıyorum.. Klüpte mekikte çekerdik türlü hareketler yapardık.. Herkese tavsiye ediyorum spor yapmasını özellikle öfkeli olduğumuz zamanlarda spora gitmeliyiz.. Spor tamamen öfkemizi alır.. Bizi sakinleştirir üzerimizde stresi atar... ______________ - Teknik Destek Personeli
Bazen yapiyorum bazen de yapmiyorum belli olmuyor
Futbol ile aram yok , Basketbol ile felanda atam yok.
Yesem de ne kilo aliyorum nede bisey
Spor yapmayi pek sevmiyorum.
Sağlıklı bir yaşam için spor şart ama.. Ben futbol oynuyorum amatör klüpte ağırlık kaldırıyorum.. Sonra atletler gibi koca sahayı turluyoruz.. Öyle halı sahalardaki gibi sahada değil.. Sahanın yüksekliği 100 m. genişliğini bilmiyorum.. Sonra ağırlıklar ile koşu yapıyoruz.. Bağlıyoruz bacağımıza bir daha sahayı turluyoruz 2 - 3 kere yavaş yavaş.. Bazen atlama zıplama çalışıyoruz.. Spor yapmadığım zaman hamlaştığımda kendimi çok kötü hissediyorum.. Mesela bir hafta ayağıma top değmesin yok yapamıyorum.. Klüpte mekikte çekerdik türlü hareketler yapardık.. Herkese tavsiye ediyorum spor yapmasını özellikle öfkeli olduğumuz zamanlarda spora gitmeliyiz.. Spor tamamen öfkemizi alır.. Bizi sakinleştirir üzerimizde stresi atar...
Son cümleni çok sevdim kardeşim benim.. Aynen öyle hayatta edindiğiniz tecrübe ne olsun, bir anlık sinir sizleri hataya zorlayabilir.. O sırada spor yapmak aklınıza gelsin.. Sizin için huzur ve sağlıklı olanı odur.. ______________ Üstad demiş ki; Dağı tanıyan, nasıl tanımaz uçurumu? Madem ki yükseliş var, iniş olmaz olur mu?
hergün 2 saatte bir 20 şınav çekiyorum hala kas yapamadım
çok şınav yaparsan sana bi yararı olmaz sadece kondisyon yaparsan. günde tek seferde 100 şınav yapabilecek konuma gelmelisin. saat başı şınav yapmak demek kas yakımı demektir.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.