17 Nisan bugünün hikayesi sitemizde yayınlanmıştır, bilginize...
Bugünkü hikayemizin adı: "SORU SORMAYI BİLECEKSİN"
Hikayenin bir kısmı:
İki arkadaş hararetle tartışıyormuş: Tartıştıkları konu, sigara içerken İncil okunup okunmayacağı imiş. Sonuç alamayınca Papa`ya sormaya karar vermişler.
Papa `nın yanına gidip sırayla sorularını sormuşlar. Biri olumsuz cevap alırken diğeri, izin almayı başarmış.
19 Nisan bugünün hikayesi sitemizde yayınlanmıştır, bilginize...
Bugünkü hikayemizin adı: "İKİ MELEK"
Hikayenin bir kısmı:
İki melek yeryüzünü dolaşmaya çıkmışlar.. Tabii insan kılığında..
Akşam olmuş.. Kentin en zengin semtinde lüks bir villanın kapısını Tanrı misafiri olarak çalmışlar.. Ev sahipleri somurtarak buyur etmişler onları.. Yemek falan teklif etmemişler.. Sıcacık misafir odaları yerine, buz gibi ve nemli bodruma iki şilte atıp Geceyi burada geçirebilirsiniz" demişler.. Şilteleri betona sererken, yaslı melek duvarda bir çatlak görmüş. Elini uzatmış. Söyle bir sürmüş yarığa.. Duvar eskisinden sağlam olmuş.
Genç melek;
"Niye yaptın bunu?" diye sormuş merakla..
"Her şey her zaman göründüğü gibi değildir" demiş yaşlı melek yavaşça......
Yaşanılan İş Yoğunluğu Nedeniyle Sitemizdeki Hikaye Paylaşımına Bir Süre Ara Verilmiştir Bilginize.. En Kısa Zamanda Yeni Hikayelerle Karşınızdayız!.. ______________
14 Şubat bugünün hikayesi sitemizde yayınlanmıştır, bilginize...
Bugünkü hikayemizin adı: "KIRLANGIÇ'IN AŞKI"
Hikayenin bir kısmı:
Kırlangıcın biri, bir adama âşık olmuş.
Pencerenin önüne konmuş, bütün cesaretini toplamış,
röfleli tüylerini kabartmış, güzel durduğuna
ikna olduktan sonra, küçük sevimli gagasıyla cama vurmuş.
Tık .. Tık Tık .
Adam cama bakmış. Ama içeride kendi işleriyle uğraşıyormuş. Meşgulmüş! Kimmiş onu işinden alıkoyan? Minik bir kırlangıç! Heyecanlı kırlangıç, telaşını bastırmaya çalışarak, derin bir nefes almış şirin gagasını açmış, sözcükler dökülmeye başlamış.
Hey adam! Ben seni seviyorum. Nedenini niçinini sorma.
Uzun zamandır seni izliyorum.
Bugün cesaret buldum konuşmaya.
Lütfen pencereyi aç ve beni içeri al. Birlikte yaşayalım.
Süper bir siteniz var.. Konusu tasarımı içeriği harika.. Gerçekten bayıldım.. Başarılarınızın devamını beklerim..
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler
Sitemizi dahada geliştirmek adına birkaç düşüncem var ama ne yazıkki iş yoğunluğu nedeniyle pek fazla vakit ayıramıyorum en azından yeni hikayeler bile ekleyebilsem yeni düşüncelerimden dahada faydalı olucaktır bi boş anımda siteyi geliştireceğimden emin olabilirsiniz
Sitemiz umarız beklentilerinize karşılık verir.. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.