Eski bs html ve java script servisimiz yeniden sizlerle! 2008-2009 kuruluş tarihli sitemizi tekrardan sizlerin hizmetine açmış bulunmaktayız. Evrimnet.tr.gg yi bir çok yenilik bekliyor! Eski red tasarımından kurtulup css tasarıma geçiş yapacağız. içeriklerimiz güncel hale gelecek. Yeni tasarımlarımız olacak bunların bir kısmını chaotic ve chaotictasarim sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.
En son evrimnet tarafından 21.02.2014 02:27:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Css bir nevi kişinin bireysel bilgilerinin göstergesidir bs'de. Css konusunda ne kadar iddalı olduğunu gösterir. Elbet ki css tasarım ile istediğin her tasarımı hayal gücün nereye kadar dayanıyorsa kullanabilirsin acaba bu sebepten ötürü olabilir mi
Evinize hoşgeldiniz.. Sefalar getirdiniz.. Red tasarımı çok usta bir şekilde kullanan az kişiler kaldı.. Sitenize geri dönmenize sevindim.. Başarılarınızın devamını bekliyorum.. Bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa bir mesaj uzağınızda olduğumu sakın ama unutmayın..
İyi çalışmalar... ______________
Evinize hoşgeldiniz.. Sefalar getirdiniz.. Red tasarımı çok usta bir şekilde kullanan az kişiler kaldı.. Sitenize geri dönmenize sevindim.. Başarılarınızın devamını bekliyorum.. Bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa bir mesaj uzağınızda olduğumu sakın ama unutmayın..
İyi çalışmalar...
İyi çalışmalar...
Her gün bir sürü kullanıcıya yardımcı olmaya çalışıyorum.
Tüm yardım ettiğim kişilerin hepsini hatırlamam mümkün değil.
Yeni siteniz tekrardan hayırlı olmasını dilerim.
İyi çalışmalar. ______________
İyi çalışmalar...
Her gün bir sürü kullanıcıya yardımcı olmaya çalışıyorum.
Tüm yardım ettiğim kişilerin hepsini hatırlamam mümkün değil.
Yeni siteniz tekrardan hayırlı olmasını dilerim.
İyi çalışmalar.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.