@aktif-dost Kardesim Hastalıgına cok uzuldum bendede o hastalık var.
Benim sitemin ismi kendi ismimden geldi İsmim Özkan Öztürk Dusundum Ozkanztrk Kötü Durur Dedim OzkanTrk Güzel Geldi Bunu Koydum.
Ve site ismimle komik bir anımı söyliyeyim.
ben Site kurdugumu arkadasıma soylemistim.Sonra Yarın Geldi Bana Söyledi Site Kurdum Dedi.Bende iyi yapmıssın urlsini ver gireyim dedim. ismini soylemek istemiyorum sonuna benim gibi trk koymus ama soyadı trk felan degil
Ve onun Arkadası ondan gormus oda trkyle koymus Sonra Yeni Site Yaptırttım Onlara ______________
SİTEMİN İSMİ CHİCKEN BLOG DAN GELİYOR ONA BAKIYORDUM AKLIMA HİNDİ GELDİ İLK BAŞTA HİNDİNİN İNGİLİJCESİNİ YAZCAKTIM ONDAN SONRA TURKİYE ANLAMINA GELDİĞİNİ ANLADIM BÖLE KALDI ______________
En'lere merakım fazladır.. Sayfa Metal sayfası üzerine olduğundan hep en iyilere yer vermişimdir.. Tabi arada sürprizler de var.. Başarıya ulaşan her grup ve kişiye yer verme düşüncemden ötürüdür bestoftheking
benimkide istemci bende ilk açmaya kara verdiğimde site bi site ismi bulamamıştım dedimki bende istemci olsun yani birşeler istemek manasına gteirmeye çalıştım o deyiş patladı gitti ______________
EĞLENCE ve BİLGİMİ ARIYORSUN
tıkla o zaman http://istemci.tr.gg
YAZAR ARANIYOR ÜCRET KARŞILIĞI OLMAYACAKTIR DESTEK VERMEK İSTEYENLER BANA ULAŞABİLİRSİNİZ
Benim Başımdan Bi Olay Geçmedi...Web'tekilerin , ve Web-Masterların Yararı İçin Kod Paylaşmayı Düşündüm...Sonra Birden Aklıma ''Webeveyn'' İsmi Geldi...Webtekilere Ebeveynlik Yapmak Gibisinden...
Benim Başımdan Bi Olay Geçmedi...Web'tekilerin , ve Web-Masterların Yararı İçin Kod Paylaşmayı Düşündüm...Sonra Birden Aklıma ''Webeveyn'' İsmi Geldi...Webtekilere Ebeveynlik Yapmak Gibisinden...
Benim eski sitem peynirsevmeyenfare idi. Hiç kimse sevmiyordu o ismi. Bende Web El ele adında bir site kurmaya karar verdim ve sonra Weeble diye evrim geçirdi.
ben de ilk başladığımda bsye blog tarzı bişey düşünmüştüm, adımla alakalı olmalı dedim içinde okan mutlaka geçmeliydi okan.tr.gg varmış bende sonuna bir takım ekler ekleyerek okanist, yapayım dedim, sonra herkes sondaki ist takısından dolayı İstanbul'da yaşadığımı düşünürler dedim, en sonunda okanizm olarak karar verdim, böyle kemalizm gibi feminizm gibim bişey ______________ Google Play Developer
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.