Daha farklı tarayıcılarda görmek istiyoruz.
Konuyu gören arkadaşlar lütfen yorum yazmadan çıkmaması ricada bulunulur. ______________ - Teknik Destek Personeli
Daha farklı tarayıcılarda görmek istiyoruz.
Konuyu gören arkadaşlar lütfen yorum yazmadan çıkmaması ricada bulunulur.
Farklı demişsin Hiç duydun mu bilmiyorum. Mesela Green Browser var şaşırtıcı bir hıza sahiptir.
Yok bilmiyorum.. Ben genellik ile internet üzerinde çok yaygın olan sürümleri kullanmaktayım.. Ama dediğim gibi vazgeçilmez olarak kullandığım tarayıcı Google Crome çok hızlı bir internet tarayıcı olmasını geçtim.. Çok kullanışlı.. Herkes'in işini görebilecek kapa sitede bir tarayıcıdır.. ______________ - Teknik Destek Personeli
Chrome ben de uzun süre kullandım gerçekten de faydasını gördüm performans bakımından.. Bir de üst modelimi artık bilmiyorum, ''Chromium'' sanırım normal chrome'un eskikleri üzerine daha uyumlu ve verimli çalışmasını sağlıyor.
(Net bilgi olmamakla beraber) ______________ Üstad demiş ki; Dağı tanıyan, nasıl tanımaz uçurumu? Madem ki yükseliş var, iniş olmaz olur mu?
Chrome ben de uzun süre kullandım gerçekten de faydasını gördüm performans bakımından.. Bir de üst modelimi artık bilmiyorum, ''Chromium'' sanırım normal chrome'un eskikleri üzerine daha uyumlu ve verimli çalışmasını sağlıyor.
(Net bilgi olmamakla beraber)
Siz ne derseniz diyin kardeşim : Maxthon'u indirdim bi daha vazgeçemedim çok ama çok harika bişey . Aynı anda 2 sekme açık kalabiliyor Süper
(Net bilgi olmamakla beraber)
Siz ne derseniz diyin kardeşim : Maxthon'u indirdim bi daha vazgeçemedim çok ama çok harika bişey . Aynı anda 2 sekme açık kalabiliyor Süper
Fotoğraf ;
bu eklenti tüm tarayıcılarda var dostum. ______________ Üstad demiş ki; Dağı tanıyan, nasıl tanımaz uçurumu? Madem ki yükseliş var, iniş olmaz olur mu?
biliyorum kardeşim ben eklenti olarak var dedim ______________ Üstad demiş ki; Dağı tanıyan, nasıl tanımaz uçurumu? Madem ki yükseliş var, iniş olmaz olur mu?
Maxthon'un beğendiğim özellikleri;
- Aynı anda 2 sekme
- İşlemci Kullanımı, İndirme-Gönderme Hızı, Kullanılabilir Fiziksel-Sanal Bellek, Yerel-Ortak IP gösterme seçeneği
- Reklam Avcısı
- Sessiz Denetimi
- Ekran Yakalama
- İndirme Yöneticisi
- Skynote
- Gece Kipi
- Son Açık Sekme
- En Son Ziyaret Edilmiş Sayfalar
- Sık Kullanılanlar
- Giriş Sayfası
Bana göre bu kadar özellikle harcadığı ram karşılaştırılırsa oldukça iyi buluyorum..
Herkese de tavsiye ediyorum..
Değişik tarayıcılar kullanmayı severim.
Şuan bu bilgisayarda "Google Chrome" u kullanıyorum.
Diğer bilgisayarımı onarır isem kullanmak istediğim bir kaç özel tarayıcılar var.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.