Merhabalar arkadaşlarım. Bu mesajımı üzülerek ama haklı olduğumu düşünerek yazıyorum. Hayal kırıklığına uğrattığım dostlarım vardır muhtemelen.. Kusurlarıma bakmasınlar ama sitemi silerek buradaki kariyerime nokta koyuyorum.. Niye ne oldu falan derseniz daha öncede söylemiştim sürekli mesaj atanlara yardım ediyorum yardım etmekten kendi işlerime vakit bulamıyorum falan diye. Son 2 gündür yediğim hakaretin haddi hesabı yok 2 yardım ettin hemen sağa sola yoruldum yazıyon dan başlayıp niye geç cevap veriyona kadar hesap sormalar hakaret etmeler diz boyu.. Ben bunları takacak olan bir insan değilim zaten bunlar çoluk çocuk ben yardımım dokunur diye uğraşıyorum suistimal eden çok. Daha öncede söyledim asıl bulunma amacım dostlarımla sohbet muhabbettir diye. Eh kendimi tutamayıp yardımda ettim ama canıma tak etti..
5 Yıla yakın süredir buralardaydım. Beraber iyi kötü anlarımız olmuştur. Hakkım olanlara ben helal ediyorum. Hakkım geçenlerdende helallik bekliyorum..
Bana yinede ulaşmak isterseniz Facebook'tan ulaşabilirsiniz.. Elimden geldiğince destekciniz olurum.
Hepiniz Allah'a emanet olun.. Sitelerinizde başarılar dilerim. Benden bu kadar..
Hadi eyvallah..
Yusuf Berki YAZICIOĞLU
Ne olursa olsun bedava-sitem'den vazgeçme. Öylelerini takmana ne gerek var ki dostların yeter. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.