Cemal Abi'ye kesinlikle katılıyorum.Eskilerin şimdiden sonra bu platforma gelip aktif olacağını umuyor musunuz?Herkes başka bir platforma gitti.Her gün kendini geliştiriyor.BS'de pek büyük amaçlar güdülemez.Geçin artık şu eskiler konusunu.Eskiler hiçbir zaman gelmeyecek!Burayı aktifleştirmeye çalışırsanız zamanınızı harcarsınız.Yaptığınız emeklerin kalıcı olacağını sanmayın.Bu platforma kaç kişi geldi geçti.Birkaçından fazlası hatırlanmıyor bile.Emeklerinizi hiçe sayarsınız.
Eskiler hiç bir zaman gelmeyecek diyorsunda benim bu 28 ocakta 6 senem bitti 7. senem gördüğn gibi yeterince eskiyim. Eskiler aslında çoğu zaman burdalar sizlerin arasındalar sadece sessizce okuyup iştirak etmiyorlar. Bazıları bs kırgın (benim gibi) bazıları com ve net domainli sitelerinle çok meşgul (benim gibi) hep burdalar fakat katılımcı değiller. Ayrıca ne kadar bazı sebeblerden dolayı Almanya yönetimine kızsakta bs bizim ilk göz ağrımız web aleminde 1. sınıfımız bunu kimsenin inkar edeceğini unutacağını zannetmiyorum ön yargılı olmamak lazım. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.