Hayırlı Akşamlar 2-3 Saat Sonra Sabah OLucak Aykut Sen Yatmadın mı Hala ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Bedava-Sitemde 5.milyona yakın üye var sadece 6 kişi acık
Aykut Altı Kara Koyunun kaç Baçagı vardır sence ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
@by-afilli
Resim Koymuş Bende Sana Sordum
4 Tane Var Bence Çünkü Altı Kara Koyun Diyo
Koyunun Altı Karaymış ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Ne Yapalım Bea Dün Geceden Beri Uyumadım Pc Nasıl Dayanı Bana Onu anlamıyorum Artık Gözlerim Acımaya Başladı Babada Kalktı Kapat Artık Dio
Benden Bu Kadar Sen Yapıyorsun Aykut.. Havalar Nasıl Sizin Orada
Aslında Böle Bilmeceler Sorulsa Eglenceli OLur ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Gözlerini bozucaksın.. Babanın sözünü dinle yat.. Dürüst olmak gerekirse bizim evdekilere bana karışmazlar.. Artık büyükdüm koca adam oldum.. Neyse iyi geceler ve hayırlı sabahlar.. ______________ - Teknik Destek Personeli
Gözlerini bozucaksın.. Babanın sözünü dinle yat.. Dürüst olmak gerekirse bizim evdekilere bana karışmazlar.. Artık büyükdüm koca adam oldum.. Neyse iyi geceler ve hayırlı sabahlar..
Yokya Bizim Evdekilerde Karışmıyo Sadece Babam İyi Niyetle Söledi Senin Dedigin Gibi Gözlerim Bozarım Die Hayırlı Sabahlar Kardeşim Yarın Gece Görüşmek Üzere
Ben Şimdik Bi Yatarım oh ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Aykut Şuna Bakarmısın Adam Resmen Sitesinin Şifresini Veriyo @ua1905uaSanırım O Yazmıştı Kurallarda
Ama Hangi Kategoride OLdugunu Hatırlamıyorum Şifrenizi Kimseye Vermeyin
Sitesine Bişey OLsa Gelicek Bana Atarlancak
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.