Madem bu kadar çok ısrar ediyorsun seni yalnız bırakmam kardeşim.
Tatil çok çabuk geçti.. Okulların açılmasına az bir süre kaldı.. Görüşlerin nelerdir? ______________
Valla okul başlayınca napcam bilmiyorum dersler var eh siteler var falan o yüzden ben ders hazırlayıp arşive atmaya çalışıyorum ama dayanamayıp yayınlıyorum Napcam bakalım Sen rahatsın tabi kardeşim ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM
Yusuf Biz Ne Güne Duruyoruz
Hayırlı Geceler Arkadaşlar ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Gözlerim Yoruldu Onca Kodların Arası Ondan Biraz Yorgunum Bugun )
Sabahtan Akşama Kadar Pcdeyim Belimde Agrıdı birazcık ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.