vay arkadaş şeytan diyo kaldır siteden bütün tasarım kodlarını bu kadar emek hırsızlığı olmaz yahu herkes tasarımlar çok güzel diyo kullanmaya başladımı hemen alt bölümden sitenin ismini kaldırıyo diycek bişey bulamıyorum.
biz niye tasarım yapmayı bıraktık soğuduk artık her seyden işte bu yüzden ve tabı geri kalan sebepler bende kalsın (ben tasarimci-amca2) ______________ iletişim için ==> skype: semihseker26 by tasarimci-amca2...
7 sayfayı birden aynı anda hazırlıyorum şu sıralar (:. Bir de Bscity var... İyi gidiyor ama. Senin nasıl?
Benim şuan yapım aşamasında.. İlerde bakacağız artık.. Kısmet..
sekerradyoo yazmış:
tasarimkurdu yazmış:
vay arkadaş şeytan diyo kaldır siteden bütün tasarım kodlarını bu kadar emek hırsızlığı olmaz yahu herkes tasarımlar çok güzel diyo kullanmaya başladımı hemen alt bölümden sitenin ismini kaldırıyo diycek bişey bulamıyorum.
biz niye tasarım yapmayı bıraktık soğuduk artık her seyden işte bu yüzden ve tabı geri kalan sebepler bende kalsın (ben tasarimci-amca2)
uykusuz ve çok yorgunum 12 saat yine mesai var bir hafta devam sen nasılsın aykut ? ______________ iletişim için ==> skype: semihseker26 by tasarimci-amca2...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.