@blogcuabi
Anlıyorum.. Fakat bu bırakmana engel bir şey değil ki.. Cep telefonun varsa.. Net paketi alırsın.. Öylede buraya bağlanabilirsin.. Geceleri örneğin uykum geldiği zaman bilgisayarı kapatırım.. Sonra telefon ile bağlanırım.. Uyuyamadığım için mobil ile bağlanırım..
@aktif-dost Cep telefonundan site işi mi görüyorsun
Yoksa foruma mı bakıyorsun Her ikisi olamaz heralde Telefondan 'site işi'
Arkadaşımız dediği bedava-sitem'e tam dönmüşken bırakmak olmasın yahu.. Dedi yoksa ben mi yanlış anladım?
Telefondan sitesini düzenliyemez.. Düzenlese bile çok zaman alır.. Ve çok uğraştırabilir.. Ama net paketi yüklerse forumada girebilir.. Hep burayıda bırakmış olmaz.. Lütfen çocukça düşüncelerden vazgeçin artık.. Düşünüp öyle yorum yapın.. Bu kadar ön yargılı olmayın.. ______________
hayırlı cumalar, iyi tatiller. ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
iyiyim dostum sen nasılsın? neler yapıyorsun görüşmeyeli? ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
@baslangic-sayfam
İyiyim kardeşim.. Uğraşıyoruz iş güç işte.. Duymuşsundur, belki markafem'de editörlük yapıyorum.. Ayrıca burada takılıyorum.. Anlatımlar hazırlıyorum.. Bugün'de anlatım hazırladım..
@baslangic-sayfam
İyiyim kardeşim.. Uğraşıyoruz iş güç işte.. Duymuşsundur, belki markafem'de editörlük yapıyorum.. Ayrıca burada takılıyorum.. Anlatımlar hazırlıyorum.. Bugün'de anlatım hazırladım..
böyle anlatımlar yeni başlayan arkadaşlar için o kadar önemli ki
markafem'i de merak etmiştim sitende görüp. güzel bir site olmus . kolay gelsin ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.