clean-deneme temiz kalpli ve yardımsever bir kişiliği vardır. Olaylara duygusal açıdan yaklaştığından hep kalbinin sözlerini söyler. Bu yüzden benim dostumdur.
Sanada iyi geceler kardeşim başladım tasarımı kodlamaya
Kolay gelsin kardeşim.
Tema aslında o kadar güzel değil, ama sen kodlayacağın için tabi ayrı bir güzel olucak buna inanıyorum.
Yoksa yaptığım temada o kadar abartılacak bir şey yok arada bir photoshop'u açıyorum yapıyorum bu tür şeyler. Ama sıkıldığım zamanlar çok.
Bu aralar hiç açmadım. Uğraşmak istemedim diyebilirim daha doğrusu. Ama tembellik hiç iyi bir şey değil. Uğraşmadan hiç bir şey olunmuyor.
clean-deneme yazmış:
@aktif-dost, İyiyim çok şükür, sen nasılsın?
Allah iyilik versin kardeşim.
Bende iyi olmayı canı gönülden isterdim. Ama başım çok fena ağrıyor.
Hayırdır inşallah. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.