@aktif-dost, Herkes aynı şeyi düşünecek veya savunacak diye bir kural yok. Ayrıca çekinmelerine gerek yok adam gibi söyleyebilirler atma kardeşim biraz rahat bırak diye.
Ama sanmıyorum bu güne kadar böyle bir mesaj gelmedi. ______________
Sakarya yolculugu basladi. Otobusun wifi' sini somuruyorum. İyi geceler hepinize bu arada.
----
Yollar cok kotu. Bir ara uyurken cukura bi girdi otobus yerimden zipladim. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
@aktif-dost, Herkes aynı şeyi düşünecek veya savunacak diye bir kural yok. Ayrıca çekinmelerine gerek yok adam gibi söyleyebilirler atma kardeşim biraz rahat bırak diye.
Ama sanmıyorum bu güne kadar böyle bir mesaj gelmedi.
Konuyu kapatalım kardeşim.
Çok sıkılıyorum artık bu konulardan yanlış anlama sakın.
oktay-blog yazmış:
Sakarya yolculugu basladi. Otobusun wifi' sini somuruyorum. İyi geceler hepinize bu arada.
----
Yollar cok kotu. Bir ara uyurken cukura bi girdi otobus yerimden zipladim.
Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin.
Hayırlısıyla gidersin inşallah. ______________
@aktif-dost, Son olarak; ben tek bir moderatöre bildirmiyorum, kim açıksa veya kimler açıksa bölmeye çalışıyorum.
Ben açıkçası kafamdaki kotanın dolmasıyla birlikte terslerim veya huysuzlanırım. ______________
@aktif-dost, Elbette, önereceğim film var. Aslında internete düşen yeni filmleri izleyebilirsin. Ben film önermelerini anlam veremiyorum, açıyorum sağlam film sitelerini hangisini izlemek istiyorsam izliyorum.. ______________
@aktif-dost, Rica ederim, özelden gönderdim ufak bir liste ancak sen yine dediğimi yap, gir bir sağlam film sitesine istediğin filmi seç. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.