Merhaba arkadaşlar aylar sonra yine ben ______________ Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye!
Eski projelerimden bir tanesini yeniden hayata geçirsem mi acaba diye düşünüyorum
TR.GG için heyecan olurdu aslında..
Mert senin yaptığın projelerinin her zaman arkasında olurum.
Ayrıca çok başarılı olduğunu zaten söylememe gerek yok, artık bu işlere eskisi kadar vakit ayırman herkesin en çok istediği şeylerden birisi bu kesin.
Eskiden hayaldunyam-mert olsun, bsblog olsun, webbloog olsun, gerçekten çok beğenilir ve takip edilirdi. Herkes siteni beğenir severdi.
Çünkü sen elinden gelenin en iyisini yapan biriydin. Halada öylesin ve bunu herkese tekrardan göstermek yine senin elindedir. Bunu yapabileceğine en çok ben inanıyorum.
Tekrardan görmeyide gerçekten gönülden istiyorum. İnşallah bunu ilerleyen zamanlarda görürüz. Başarılar dilerim kardeşim. Yapabileceğim bir şey varsa her zaman yaparım. Biliyorsun. ______________
İyi Akşamlar ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Herkese iyi akşamlar/geceler.
Aklımda güzel bir uygulama var forumla ilgili. Eğer moderatör arkadaşlar da destek çıkarsa çok tutulacağını düşünüyorum. Biliyorsunuz, forum çok cansız şu sıralar. Eğer olursa 15 tatil süresince yapılabilecek bir uygulama bahsettiğim. ______________ İskilipli Atıf hain miydi? Necip Fazıl, CHP ve gerçekler
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.